Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 вересня 2019, 10:57

Голова Приватбанку прокоментував обшуки в банку

Дії правоохоронців виглядають як спроби тиску та дискредитації банку та його менеджменту. Про це під час брифінгу заявив голова правління банку Петр Крумханзл. 

Дії правоохорореців виглядають як спрооби тиску та дискредитації банку та його менеджменту.
Фото: antikor.com.uа

За його словами, вчора в офісі банку побував загін озброєних спецпризначенців.

«Ми готові захищати ділову репутацію від наклепів. Ми готові захищати реформи, які відбулися в Приватбанку після націоналізації - від незалежної наглядової ради до прозорих закупівель».

Читайте також: НАБУ затребувало у Приватбанку всю документацію щодо отримання юрпослуг

Крумханзл підкреслив, що зараз банк працює в звичайному режимі. 

Що відомо про причини

  • 11 вересня о 12:00 група невідомих осіб за підтримки спецназу поліції прибула в головний офіс Приватбанку в Дніпрі для проведення обшуку за визначенням Жовтневого районного суду міста Дніпра. Ухвала суду було видана а понеділок, 9 серпня.
  • Підставою стало нібито перевищення посадовими особами банку своїх повноважень при укладанні договорів з провідними міжнародними та українськими рекрутинговими, консалтинговими та юридичними компаніями.

 Оформити депозит в Приватбанку

Коментарі - 2

+
+13
Цой Жив
Цой Жив
12 вересня 2019, 11:24
#
Бліцкріг триває.
+
+47
Qwerty1999
Qwerty1999
12 вересня 2019, 11:31
#
«Основанием стало якобы превышение должностными лицами банка своих полномочий при заключении договоров с ведущими международными и украинскими рекрутинговыми, консалтинговыми и юридическими компаниями.»

Даже не смешно...
Неужели судья уверен до сих пор, что Приватбанк должен с кем-то советоваться при ведении хозяйственной деятельности и заключении договоров (а если конкретнее, то с господином Коломойским).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися