Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 вересня 2019, 19:20

Головне за середу: МВФ в Україні, обшук у Приваті та скільки коштуватимуть бізнесу е-чеки

Місія Міжнародного валютного фонду прибула в Україну для зустрічей із владою. Про це повідомив прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Рада підтримала законопроект про незаконне збагачення

Верховна Рада в першому читанні підтримала президентський законопроект, яким пропонується збільшити рівень незаконного збагачення, за який можуть притягнути до відповідальності, до 204-255 тисяч гривень.

Держрегулятор підрахував, у скільки бізнесу обійдуться е-чеки та кешбек

Видатки бізнесу, перш за все, платників другої та третьої груп єдиного податку, у разі прийняття відповідних законопроектів складуть 22,35 млрд грн на адміністрування процесів застосування реєстраторів розрахункових операцій.

У Приватбанк прийшли з обшуками

Поліція сьогодні прийшла з обшуком в головний офіс Приватбанку в Дніпрі. У прес-службі банку розповіли, що шукали правоохоронці.

Банки зобов'яжуть показувати реальні процентні ставки за кредитами

Рада прийняла в першому читанні законопроект № 1085-1 про захист прав споживачів фінпослуг. Згідно з документом, зокрема, банки зобов'яжуть розкривати інформацію про реальні відсоткові ставки й комісію, яку сплачують одержувачі кредитів.

Нацбанк і Мінфін спростили доступ до ОВДП іноземцям

Національний банк та Мінфін внесли зміни до Положення про порядок проведення операцій, пов’язаних з розміщенням держоблігацій.

Мінфін відновив продаж валютних держоблігацій

Міністерство фінансів відновило продаж валютних ОВДП вперше майже за два місяці — з моменту рекордного розміщення ОВДП на 1 мільярд доларів 16 липня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися