Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 вересня 2019, 13:33

Швидка грошова допомога для підприємців

Багато українців мріють відкрити свій бізнес: аналізують ринок і можливості, складають докладні плани. А на етапі розрахунку бюджету розуміють — грошей для повноцінного старту недостатньо. Позичати у родичів або друзів далеко не завжди гарна ідея, але це не привід відмовлятися від мрії. Адже отримати потрібну суму в кредит зараз зовсім не проблема.

Колись за швидкою позикою потрібно було звертатися до кредитних спілок. Але ці часи залишилися в минулому. Великі банки, які все активніше взаємодіють з сегментом малого та середнього бізнесу, готові видавати кредити для бізнесу. Причому — в стислі терміни і без паперової тяганини.

Наприклад, в липні цього року Альфа-Банк Україна запустив програму овердрафту «ШвидкоСтарт» для нових клієнтів-підприємців. Підприємець може використовувати його на різних етапах функціонування свого бізнесу, як на старті, так і для розвитку: закупівлі нового обладнання, ремонту приміщення тощо.

Згідно з умовами програми, представники малого бізнесу можуть отримати від 10 до 25 тис. грн в кредит на 12 місяців. Кредит доступний новим клієнтам, що відкрили рахунок через інтернет-платформу для підприємців «ОК, Альфа!» або її мобільний додаток.

Оформлення овердрафту проходить в максимально комфортних умовах, дистанційно, не потрібно докладати ніяких статутних документів, надавати заставу або давати контакти поручителя.

Достатньо зробити кілька простих кроків:

  • зареєструватися в інтернет-банкінгу або мобільному додатку «ОК, Альфа!»;
  • ввести дані свого паспорта та коду ІПН;
  • підтвердити заявку на оформлення кредиту та відкриття рахунку
  • отримати гроші на рахунок.

На термін дії кредиту для нього зафіксована ставка 3,75% на місяць. А відсотки нараховуються лише в тому випадку, якщо цими грошима дійсно користуються.

ФОП, які встигнуть зареєструватися в поточному місяці, можуть скористатися акційними умовами:

  1. Еквайринг — безкоштовна оренда терміналу для прийому платежів, а також виплата комісії в розмірі лише 1% від місячного обороту.
  2. Розрахунковий рахунок — число вихідних платежів через клієнт-банк не обмежене, абонплата на місяць всього 1 грн., поповнення рахунку в касі — 0 грн.

Інтернет-банкінг «ОК, Альфа!» був розроблений для підприємців з урахуванням їх потреб. З його допомогою більшість банківських і супутніх операцій можна проводити онлайн. Через смартфон, ноутбук або комп'ютер зручно здавати податкові звіти, оплачувати рахунки і квитанції, в тому числі до бюджету, формувати довідки. І все це — без черг і нервів. Підприємцю завжди не вистачає часу, і краще витратити його на розвиток бізнесу, ніж на тяжку рутину.

Коментарі - 3

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
6 вересня 2019, 23:42
#
Реклама, конечно двигатель прогресса, но иногда её бывает слишком много.

Особенно в исполнении Альфа-банка.
+
0
Irina Irina
Irina Irina
9 вересня 2019, 12:53
#
Всем привет! Конечно, если все так быстро, то замечательно, но только замечательно здесь только скорость... 3,75% в месяц - это 45% годовых!!! При учетной ставке НБУ - 17%!!! Т.е. «скорая помощь» зарабатывает на «больном» - 28% годовых - в 2,65 раза или 264,7% больше, чем НБУ!!! Вряд ли это поможет больному...
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
9 вересня 2019, 13:04
#
Хорошая помощь не может быть дешевой или вообще бесплатной…
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися