Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 вересня 2019, 15:38

PayTech Ukraine 2019 набирає обертів

На PayTech Ukraine 2019 збираються експерти платіжного ринку України, щоб поділитися практичними напрацюваннями та живими кейсами.

В програмі заходи

  • Презентація зрізу платіжних настроїв користувачів, згідно даних останнього дослідження компанії GfK Ukraine. Включаючи інформацію про те, якими платіжними інструментами і чому вважають за краще користуватися клієнти, які способи оплати вибирають, чому бояться платити онлайн, які фінансові продукти використовують крім карт.

  • Відкрита дискусія з регулятором в особі заступника Голови Національного банку України Сергія Холода з активними гравцями платіжного ринку, представниками банківських та небанківських фінансових організацій, платіжних систем і профільних асоціацій про те, що чекає платіжний ринок України в перспективах 2019 – 2020рр.

  • Світовий гігант UnionPay International вперше розкриє свої плани щодо ринку України.

  • Огляд планів регулятора щодо трансформації платіжного ринку України відповідно до Другої платіжної директиви ЄС від Директора Департаменту ліцензування Національного банку України Олександра Бевза.

  • Практичний досвід створення переваг для платежів з балансу мобільного телефону на прикладі Київстар України та Beeline Казахстан, що мобільні оператори можуть привнести в розвиток транзакційного бізнесу – огляд від директора Департаменту мобільних фінансових послуг компанії Київстар Сергія Коптика. А також оцінка можливостей використання дата сервісів телеком операторів для підвищення ефективності просування платіжних інструментів та банківських додатків від начальника Департаменту впровадження аналітичних продуктів і сервісів компанії Київстар Андрія Железняка.

  • Нові Діджитал рішення для фізичних осіб від ОТР банк і Альфа-Банк Білорусь в презентаціях Директора Департаменту роздрібного бізнесу OTP Bank Олега Клименко і Директора Департаменту розробки електронних каналів Альфа-Банку (Білорусь) Олексія Корнікова.

  • Особливості запуску електронних гаманців в 2019 р. з точки зору:

    • фінансового аспекту: середній чек, популярні послуги, клієнтські запити;

    • юридичного аспекту: плюси і мінуси законодавчої бази електронних грошей, перевірені на практиці;

    • технічного аспекту: впровадження нових платіжних рішень для клієнтів і особливості інтеграції з бізнесом,

Розкриє проект-менеджер LeoWallet Маріам Матіашвілі.

  • Чи є шанси у класичного банку пройти в fintech? Як знаходити і завойовувати нові ніші конкурувати з великими банками і Фінтех компаніями розповість Голова Правління Конкорд банк Юрій Задоя.

  • Огляд нових платіжних технологій, їх оцінка з точки зору потенціалу розвитку для банку від Заступника Голови Правління Ощадбанк Антона Тютюна.

  • Проблематика, з якою стикається бізнес при інтеграції з банками і платіжними системами, шляхи вирішення, що таке платіжні системи 3.0 та як налагодити взаємодію криптовалюти і фіата розповість директор першої публічної крипто-біржі в Східній Європі і СНД — Kuna.io Семен Каплоушенко.

  • Програми лояльності в ціннісному очікуванні власника картки. Баланс між бажанням роздобути клієнта і прибутковістю — у презентації директора Департаменту розвитку роздрібних продуктів Альфа-Банк Україна — Євгенія Благініна.

  • Розбір польотів — чого насправді чекають клієнти сегменту Mass та Affluent. що дійсно важливо клієнту при виборі платіжної картки, як активувати потрібну поведінку клієнта в презентаціях від директора Департаменту роздрібних продуктів банку ПУМБ Дмитра Поліщука і керівника Premium banking Ukrsibbank BNPP Group Ярослава Білана.

  • 2 роки GooglePay в Україні: які результати і подальші плани з розвитку сервісу розповість індустріальний менеджер компанії Google Ukraine Андрій Радевич.

  • Про нові можливості для учасників платіжного ринку України і інструментах оптимізації витрат на ведення карткового бізнесу говоримо з заступником начальника Управління роздрібних платежів Департаменту платіжних систем та інноваційного розвитку Національного банку України Владиславом Диким.

Понад 200 учасників з різних країн візьмуть участь у насиченій одноденній програмі конференції, яка завершиться розкішним вечером коктейлів від світового бестселеру компанії Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

Конференція відбудеться 12 вересня 2019 р. в новому конференц-залі UNIT.City за адресою: м. Київ, Дорогожицька, 3. Програма реєстрація і всі подробиці за посиланням.

Організатори: компанія BankOnline і Українська асоціація платіжних систем UAPS.

Захід проходить за інформаційної підтримки: Minfin.com.ua, Finance.ua, ФУЕТЕ, PaySpaceMagazine, Незалежної асоціації банків України, НАБУ, Міжнародного інституту бізнесу, Американської торговельної палати в Україні, UA.NEWS, UNIT.City

Запрошуємо всіх, кому не байдуже майбутнє платіжного ринку, взяти участь в змістовному наповненні програми PayTech Ukraine 2019 і в його дискусіях.

Коментарі - 1

+
+14
Qwerty1999
Qwerty1999
6 вересня 2019, 0:38
#
Приглашаем всех, кому не безразлично будущее коктейлей от мирового бестселлера компании Jack Daniel's Tennessee Whiskey.

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися