Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 вересня 2019, 18:29

Суд стягнув на користь Ощадбанку 265 мільйонів боргів «Агроінвестгруп»

Госпсуд Одеської області ухвалив рішення про стягнення на користь Ощадбанку з ТОВ «Іст Оїлс України» (група компаній «Агроінвестгруп») та поручителів заборгованості на суму понад 265 мільйонів гривень. Про це повідомляє прес-служба Ощадбанку.

Госпсуд Одеської області ухвалив рішення про стягнення на користь Ощадбанку з ТОВ «Іст Оїлс України» (група компаній «Агроінвестгруп») та поручителів заборгованості на суму понад 265 мільйонів гривень.
Фото: biz.censor.net.ua

Як повідомлялося раніше, державний Ощадбанк видав кредит 22 млн дол фірмам, які входять до складу «Агроінвестгруп» Миколи Кучеренка. Відомо, що разом із сином він переховується від правоохоронних органів за межами України.

Читайте також: Мінфін відбирає банки для участі у спільному з ЄІБ проекті в агросфері

В Ощадбанку заявили, що кредитували фірми «Агроінвестгруп» задовго до того, як власників групи оголосили в розшук.

Що відомо

  • За даними СБУ, із жовтня 2018 року по січень 2019 року посадові особи низки компаній, що входять до складу «Агроінвестгруп», за вказівкою двох фактичних власників вивезли зернові з Аграрного фонду на окуповану територію Донецької і Луганської областей, де збували його за завищеними цінами.
  • Повідомлялося, що всього на елеваторах підприємств «Агроінвестгруп» перебувало понад 22 тис. тонн зернових Аграрного фонду загальною вартістю до 200 млн грн.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
2 вересня 2019, 19:05
#
22 тысячи тонн пересекли строго охраняемую границу и без ведома сотрудников СБУ - ну просто эшелоны-невижимки...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися