Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2019, 19:13

Головне за четвер: новий прем'єр, його пріоритети та скільки можна заробити на ринку землі

Олексій Гончарук призначений на посаду прем'єр-міністра України. «За» проголосувало 290 народних депутатів дев'ятого скликання.

Уряд обговорюватиме з НБУ зниження кредитних ставок — прем'єр

Уряд має намір вести діалог з Національним банком про можливість зниження ставок. Про це розповів у промові перед своїм призначенням новообраний прем'єр-міністр Олексій Гончарук.

Держборг України у липні збільшився на 2 мільярди доларів

Сукупний державний (прямий і гарантований) борг України в липні збільшився на 2,5% або на 2,04 млрд доларів до 82,4 млрд доларів порівняно з попереднім місяцем. Про це свідчать дані Міністерства фінансів

Держбюджет втратив 9 мільярдів через зміцнення курсу — Рахункова палата

Через відхилення офіційного курсу гривні від закладеного на 2019 рік невиконання плану доходів державного бюджету становить 9,2 мільярди гривень. Про це заявив голова Рахункової палати Валерій Пацкан.

Скільки можна заробити на ринку землі

Відкриття ринку сільськогосподарських земель може приносити економіці щорічно від 700 мільйонів до 1,5 мільярда доларів. Про це заявила в.о. міністра аграрної політики і продовольства Ольга Трофімцева.

Десять найприбутковіших невеликих банків за гривневими депозитами (огляд)

З моменту останнього огляду в трійці лідерів дохідності депозитів у гривні відбулися зміни. Про це йдеться у депозитному огляді «Мінфіну».

Куди ефективно вкласти 10 000 доларів (відео)

Фінансовий портал «Мінфін» продовжує серію важливих питань на фінринку на своєму youtube каналі.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися