Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 серпня 2019, 12:15

«Укрбуд» пропонує останні квартири в ЖК «Новомостицький»

Будівельна корпорація «Укрбуд» пропонує квартири в новому житловому комплексі «Новомостицький», збудованому на однойменній вулиці в Подільському районі Києва. Покупцям доступні дво- та трикімнатні квартири, розташовані з другого по двадцятий поверх. Площа приміщень варіюється від 83 до 122 квадратних метрів.

Житловий комплекс «Новомостицький» — новобудова від «Укрбуд» комфорт-класу, що складається з п'яти секцій з підземним паркінгом та благоустроєною територією. Три секції будинку, розташованого неподалік від парку «Березовий Гай» та одної з головних автомагістралей столиці проспекту Правди, вже введені в експлуатацію.

ЖК Новомостицький від Укрбуд

«Новомостицький» — це будинок зі стінами з червоної керамічної цегли, з охоронюваною територією, системою контролю доступу з ключ-картами і власним тепловим пунктом. Фасад будинку комплексно утеплений мінеральною ватою та оброблений декоративною штукатуркою.

У квартирах «Новомостицького» змонтовані віконні системи Rehau і встановлені трьохконтурні вхідні двері з двома замками та системою захисту від злому. Також всі квартири оснащені індивідуальними теплолічильниками, які дозволяють новоселам заощаджувати на опаленні, оплачуючи лише спожиті ними гігакалорії.

Замовити консультацію

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися