Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2019, 18:58

ТАС24 Бізнес — №2 у ренкінгу найкращих онлайн-банків для підприємців

Бізнес-портал delo.ua провів опитування серед експертів і читачів — який онлайн-банк сьогодні є найкращим в країні для обслуговування малого та середнього бізнесу.

Онлайн-банки оцінювали за цілою низкою важливих критеріїв – можливість відкриття гривневого і валютного рахунків без відвідування відділення, оформлення кредиту у 100% онлайн-форматі – від заявки до отримання коштів, наявність онлайн-бухгалтерії, інтегрованої у клієнт-банк, наявності додаткових сервісів для розвитку власної справи та інших.

За результатами голосування читачів та оцінки експертів ринку ТАС24 Бізнес  від Таскомбанку посів друге місце.

Експертне середовище та клієнти банків високо оцінили справжній 100%-вий онлайн-формат, у якому ТАС24 Бізнес надає всі послуги – від відкриття рахунку до отримання і повернення кредитних коштів, швидкі прозорі кредити, створені саме під потреби МСБ – від універсального Кредиту на розвиток бізнесу до інноваційних кредитних продуктів Бізнес-розстрочка і Фінансування переможців державних тендерів, унікальну Бухгалтерію Онлайн, що дозволяє безкоштовно і дуже зручно самостійно вести бухгалтерію, легко створювати звіти та відправляти їх у податкову, а також можливість передати всю бухгалтерію на повний аутсорс всього за 400 грн на місяць, мобільний додаток ТАС24 Бізнес, який наразі має найбільший функціонал серед усіх банківських мобільних додатків для бізнесу в країні.

«Ми докладаємо багато зусиль, щоб забезпечити підприємців і приватні компанії доступними зручними і швидкими кредитами, а також ідеальним процесом банківського сервісу. Тому що наша місія – бути справжнім каталізатором розвитку малого та середнього бізнесу в Україні. Наша команда постійно впроваджує корисні інновації, які відкривають для бізнесменів нові можливості фінансування та дозволяють не витрачати час на банківські операції, а приділяти всю свою увагу розвитку власної справи. Звичайно, нам приємно, що клієнти та експерти високо оцінили результати нашої праці, і ми продовжуємо вдосконалюватися і робити свій внесок у розбудову малого та середнього бізнесу в країні», — коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес, онлайн-банку для малого та середнього бізнесу.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися