Мінфін - Курси валют України

Встановити
28 серпня 2019, 11:45

У ДФС попередили про можливі збої у роботі е-сервісів

Електронний кабінет платника податків та інші інформаційно-телекомунікаційні системи ДФС можуть працювати зі збоями у день їхньої передачі до новоствореної Державної податкової служби, орієнтовно 28 серпня. Про це повідомили у прес-службі ДФС.

Електронний кабінет платника податків та інші інформаційно-телекомунікаційні системи ДФС можуть працювати зі збоями у день їхньої передачі до новоствореної Державної податкової служби, орієнтовно 28 серпня.
Фото: mind.ua

Зазначається, що збої можливі у день оприлюднення відповідного розпорядження Кабміну, яким повноваження збору податків та обслуговування платників податків перекладають з ДФС на Державну податкову службу (ДПС).

Протягом цього дня проведуть технологічне обслуговування інформаційно-телекомунікаційних систем, у зв'язку з чим можливе тимчасове обмеження надання електронних сервісів та доступу до Електронного кабінету.

«Просимо врахувати та вибачити за можливі тимчасові незручності», — додають у ДФС.

Що відомо

  • 21 серпня Кабмін схвалив розпорядження, яким поклав повноваження й виконання функції адміністрування податків з ДФС на Державну податкову службу.
  • Таким чином, після публікації наказу функції обслуговування платників податків та збору податків в Україні виконуватиме не ДФС, а ДПС.
  • 18 грудня 2018 року уряд ухвалив рішення про розділення ДФС на 2 окремих органи — митну та податкову служби, а 6 березня 2019 року затвердив відповідні положення про ці державні органи.

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
28 серпня 2019, 12:52
#
Не умеют госслужащие выполнять свою работу без создания дополнительных проблем всему бизнесу или населению. Что там такого умопомрачительного в бумажной передаче активом и прав на домены и ip-адреса. Неужели обязательно надо все выключать для передачи активов из одной структуры в другую.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися