Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 серпня 2019, 19:03

Головне за вівторок: стоп «корупційним» пільгам, інвестиції в агро й обвал гривні

Верховна Рада збирається найближчим часом урізати «корупційні» пільги для компаній. Про це заявив майбутній глава комітету ВР з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев.

Україна підписала угоду про залучення 200 мільйонів у сільське господарство

Україна і Світовий банк підписали Угоду про позику між Україною та МБРР за проектом «Програма «Прискорення приватних інвестицій в сільське господарство України», сума позики за яким становить 200 млн дол.

Стало відомо, хто очолить комітет фінансової політики в Раді

Комітет податкової, митної і фінансової політики Верховної Ради очолить Данило Гетманцев, а першим заступником голови комітету буде Ярослав Железняк. Про це повідомив у Facebook народний депутат попередніх скликань Павло Різаненко.

Аналітики JP Morgan очікують обвалу гривні — ЗМІ

Аналітики американського фінансового холдингу вважають поточний курс гривні завищеним. Про це йдеться в огляді ринків Східної Європи.

Проїзд для вантажівок в Україні хочуть зробити платним

«Укравтодор» планує ввести плату за проїзд по дорогах для великовантажного транспорту. Про це заявив в.о. глави «Укравтодору» Славомир Новак.

Коментарі - 1

+
0
SkrudjMacduck
SkrudjMacduck
28 серпня 2019, 4:35
#
Раніше обвалом називали 5 копійок і більше, сьогодні 4 і знову обвал. Чи то для того, щоб статтю відкрили? Бо читати реально більш нема чого, крім гучної назви.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися