Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 серпня 2019, 18:21

Кабмін затвердив правила страхування ризиків для українських експортерів

Кабмін затвердив правила страхування від комерційних і некомерційних ризиків, перестрахування та надання гарантій експортерам української продукції. Про це повідомляє прес-служба Мінекономрозвитку.

Кабмін затвердив правила страхування від комерційних і некомерційних ризиків, перестрахування та надання гарантій експортерам української продукції.
Фото: if.gov.ua

Що це значить

  • Виконання рішення уряду є продовженням комплексу заходів на підтримку експортерів української продукції (товарів, робіт, послуг) через інструменти страхування від комерційних і некомерційних ризиків, перестрахування і надання гарантій за договорами, що забезпечують розвиток експорту.

Перший віцепрем'єр-міністр — міністр економічного розвитку і торгівлі України Степан Кубів, коментуючи рішення, зазначив, що для українських експортерів важливо отримати дієвий механізм захисту від ризиків неплатежів та фінансових втрат, які є серйозним викликом для учасників міжнародної торгівлі.

Читайте також: Платіжний баланс у червні зведений з дефіцитом 1,2 мільярда доларів

Як відомо, Кабмін за ініціативою МЕРТ 7 лютого 2018 року прийняв рішення про створення ПАТ «Експортно-кредитне агентство».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися