Мінфін - Курси валют України

Встановити
21 серпня 2019, 11:19

Рекомендації від порталу аренди та прокату GUP по нерухомості

Якщо ви хоч раз стикалися з орендою нерухомості, то ви добре знаєте, наскільки це непросто. Особливо коли мова йде про сайти і різних порталах для пошуку і оренди нерухомого майна. Крім незручних фільтрів і карти, людям доводилося ще й постійно мати справу з ріелторами, що затягувало пошук будь-якої нерухомості і робило його дорожче. Але трохи більше року тому в Україні з'явився портал, який покликаний допомогти всім українцям і туристам, що приїхали в Україну, економити свій час і свої гроші при пошуку житла або будь-який інший нерухомості. GUP.UA — це універсальний портал оренди, на якому ви зможете взяти напрокат абсолютно будь-яку нерухомість. На Глобальному Українському порталі можна орендувати нерухомість як у всіх великих містах країни, включаючи Київ, Харків, Львів, Одесу, Дніпро і Запоріжжя, так і в менших містах і навіть у всіх населених пунктах України.

Житло подобово і на більш тривалий термін

На GUP.UA всім жителям України і туристам доступні короткострокова і триваліша оренди житла. Кожен бажаючий може швидко і зручно знайти і орендувати житло в будь-якому місті і населеному пункті України. За допомогою сучасних фільтрів можна всього в кілька кліків знайти серед тисяч оголошень про оренду квартир саме таку квартиру, яку ви шукали. Крім звичайних квартир у всіх точках нашої країни будь-який бажаючий може орендувати апартаменти, кімнати або ж ліжко-місця. Також, важливим є і те, що на GUP.UA є дуже зручна карта, яка допоможе вам швидко і легко знайти і орендувати квартиру в зручному для вас районі.

Комфортна оренда офісів і комерційної нерухомості

Офіси та комерційна нерухомість — це ще одна дуже популярна категорія, коли мова заходить про оренду нерухомості. На Глобальному Українському порталі є великий вибір офісів для будь-якого гаманця. Ми розуміємо, що в Україні знову з'являється середній і малий бізнес, і саме тому багатьом людям знову цікава оренда офісних приміщень, в яких може розміститися ціла фірма. Офіси на нашому порталі доступні у всіх містах України і в абсолютно різних типах будівель. Так, ви можете орендувати офіс в офісному центрі, в бізнес центрі або в звичайному житловому будинку. Що стосується комерційної нерухомості, то на Глобальному Українському порталі зібрано найбільшу кількість такої нерухомості. На нашому порталі кожен бажаючий може за все в пару кліків знайти і орендувати комерційну нерухомість, яка відповідає його виду діяльності та потребам. Орендуйте приміщення під кафе, магазини, аптеки, банки і ресторани на GUP.UA.

На Глобальному Українському порталі зібрано найбільшу кількість різної нерухомості в Україні, і саме тому, якщо вас цікавить оренда будь-якої нерухомості подобово або на більш тривалий термін, то на GUP.UA ви точно зможете знайти Вас варіант.

Джерело: Мінфін