Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 серпня 2019, 11:55

ДАБІ не видаватиме необгрунтованих та формальних відмов

Голова Державної архітектурно-будівельної інспекцій Сергій Кузьмін забезпечив умови для зменшення кількості відмов та кращої взаємодії ДАБІ із суб’єктами містобудування.

Голова Державної архітектурно-будівельної інспекцій Сергій Кузьмін забезпечив умови для зменшення кількості відмов та кращої взаємодії ДАБІ із суб’єктами містобудування.
Фото: epravda.com.ua

Що це значить

  • Для цього посилено консультативну роботу на місцях — керівники територіальних органів повинні забезпечити консультування з питань отримання дозвільних документів.
  • А також введено персональну відповідальність інспекторів будівельного нагляду.

 Інвестиції в нерухомість

Що це дасть

  • Вдасться уникнути необгрунтованих та формальних відповідей.
  • А у разі повернень документів на доопрацювання або прийняття обґрунтованого рішення про відмову у видачі дозволу чи сертифіката, інспектор повинен надавати замовнику консультації для сприяння усуненню помилок та приведенню документації до вимог законодавства.
  • Тепер саме інспектор будівельного нагляду буде зацікавлений у наданні доступної та розширеної інформації по кожному зауваженню.

Коментарі - 1

+
0
galinagask3110
galinagask3110
21 серпня 2019, 10:59
#
Теперь четко инспекция ГАСК будут отправлять в свои комунальные преприятия и отправлять к своим людям, а от народа требовать больше документов.Так в городе Мелитополь ГАСК при месных органах просит дополнительные документы.Я написала письмо в инспекцию ГАСК Украины о внеплановой проверки. Оказываеться, отдел по контролю за месными органами в ГАСКе есть, но проверить у них есть полномочий нет.Вчера пришел ответ, что проверку должен делать министр Минрегионбуд. письмо от 22.07.2019.№40-70-(90-9)/5303-19, при том, что вчера 20.08.2019.Везде обман.Сроки никто не контролирует (Закон про звернення громадян) «амнистия»строительная, проверьте и проанализируйте, видмови.Сдают обьекты около года.Меня уже это достало, буду освещать в интернете. Корупция процветает, а специалисты с сертификатами без работы.КП отмывание денег местным властям.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися