Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 серпня 2019, 12:03

Money Boom — кращий сервіс онлайн-кредитування в Україні

У всіх бувають ситуації, коли терміново потрібні гроші. Звертатися в банк — не варіант. Поки вони проаналізують заявку на кредитування, пройде дуже багато часу. Через підвищені вимоги до позичальника отримати кредит в банку може незначна частка людей. На відміну від мікрофінансових організацій, де онлайн кредит на картку може отримати кожен. Вихід із ситуації — скористатися послугами онлайн-кредитування.

Йдемо в Money Boom!

Money Boom — це кращий сервіс для онлайн-кредитування. Ми допомагаємо швидко отримати гроші з вигідними умовами для кредитоотримувача. З нами взяти гроші можна швидко і дуже зручно. Ставка в день починається всього лише від 1,75%. Максимальна сума для кредиту становить до 15 тисяч гривень. Для отримання грошей досить вказати ваш номер карти. Після заповнення даних і схвалення заявки на кредит, вам на карту надійде потрібна сума. Це займає близько 15 хвилин, що в рази швидше, якщо брати кредити в звичайних банках.

Для нових та постійних клієнтів ми постійно проводимо акції. Наприклад, якщо ви приведете друга, який скористається послугами онлайн-кредитування, то ви отримаєте приємний подарунок. Так само, для вас доступний широкий вибір знижок. Для цього достатньо скористатися спеціальним промокодом.

Умови та переваги

Кожна організація, яка видає кредит, ставить свої умови для його видачі і повернення. Компанія MoneyBoom.ua встановила цілком демократичні умови для своїх клієнтів. Перерахуємо з них найголовніше, що повинен знати кожен отримувач кредиту.

Умови для отримання онлайн-кредиту в Money Boom:

  • Потрібні паспорт і код ІПН;
  • Отримати кредит можна цілодобово;
  • Від 5 до 30 днів;
  • Є пролонгація;
  • Є можливість дострокового погашення кредиту без переплат.

Розповімо про основні моменти

Для заявки на кредит будуть потрібні ваші персональні дані з паспорта. Вони потрібні для ідентифікації вас, як реальної людини. Після оформлення, гроші надходять на карту протягом 7 хвилин. Якщо ви постійний клієнт, то моментально. Отримати гроші можна на будь-яку карту. Сума — до 15 тисяч гривень. Можливе отримання грошей і в банківських відділеннях України.

Money Boom НЕ бере ніяких прихованих комісій. Пролонгація абсолютно безкоштовна. Ви платите лише за ті гроші, якими скористалися. Крім цього, є вигідна система лояльності для наших клієнтів. Тому розповімо про переваги Money Boom.

Переваги:

  1. Нам не потрібні довідки про ваші доходи;
  2. Нам не потрібні довідки про поручителів;
  3. У нас немає прихованих комісій;
  4. Ми забезпечуємо повну конфіденційність і безпеку ваших даних;
  5. Видаємо кредити навіть з поганою кредитною історією.

Це відмінні умови для отримання хорошого кредиту. Залишилося тільки оформити заявку на його отримання!

MoneyBoom ​​став мобільним гаманцем в кишені

Money Boom спеціально для своїх клієнтів зробив зручний мобільний додаток. Тепер ви можете в будь-який момент взяти «кредит в 3 кліка». Незалежно від того, де ви знаходитесь, вам доступна будь-яка сума до 15 тисяч гривень. Якщо ви є авторизованим учасником програми — оформлення займе 3 кліка: вибрати суму, вибрати термін і підтвердити дійстві. Це все, що вам потрібно зробити, щоб отримати гроші.

Мобільний додаток економить величезну кількість часу. Вам не треба нікуди йти, оформляти папери, отримувати довідки. Досить просто підключення до інтернету і наявність додатка в смартфоні. Ви можете оформити кредит будинку, в машині, на відпочинку, в метро, ​​в магазині, на дачі. У будь-якому місці, де вам буде зручно.

Мобільний додаток має зрозумілий інтерфейс. Всі дії виконуються на інтуїтивному рівні. При виникненні труднощів, можете звернутися безпосередньо в компанію. Ми допоможемо.

Умови повернення

Повернення кредитних коштів можна зробити будь-яким зручним для вас способом. Повернути гроші можна:

  • На сайті, в особистому кабінеті, можна легко погасити кредит за допомогою вашої банківської карти;
  • Використовуючи наш додаток MoneyBoom ​​для смартфона;
  • Через термінал самообслуговування;
  • У банківських відділеннях.

Найбільш простий спосіб повернути кредит — використовувати картку. Це швидко, легко і без комісій.

Через термінал самообслуговування повертати гроші трохи складніше. Треба знайти термінал, а потім потрібний розділ в ньому. Тільки потім внести гроші. Комісій тут теж немає.

Можна повернути кредит через банк. Для цього треба звернутися в банківську організацію і заплатити за кредит за допомогою заздалегідь роздрукованого платіжного документа. Однак, тут присутні комісії.

Потрібен швидкий і вигідний кредит? Звертайтеся в Money Boom!

Коментарі - 4

+
0
barbav
barbav
15 серпня 2019, 14:08
#
Ставка в день начинается всего лишь от 1,75%

это 600% годовых!!!

Очень выгодно.
+
0
supermama1
supermama1
15 серпня 2019, 14:28
#
Это краткосрочный кредит, его преимущество в быстроте и высоком проценте одобрения. Без бюрократических процессов можно получить онлайн займ без справки о доходах и залога. Здесь риски велики по этому и процент чуть выше
+
0
Andrey M
Andrey M
15 серпня 2019, 14:34
#
А достроково погашати банківський що заважає? Щодо того що видають майже всім згоден, це єдина перевага перед банками.
Про тих хто користується такими позиками навіть прислів«я є:
— Чого дурний — бо бідний!
— Чого бідний — бо дурний!

Чуть вище це в 35 разів?:)
уявіть що ваш колега отримує ЗП чуть вище ніж ви, ліше в 35 разів:) ) )
+
0
Andrey M
Andrey M
15 серпня 2019, 14:32
#
«Ставка в день начинается всего лишь от 1,75%.» — я плакалЬ.
В ОТР кредити до 750 тис грн надають навіть під 1.5% в місяць, а тут 15 тис грн під 1.75% в день і декларують що вони найкращі:) ) )
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися