Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2019, 19:00

Головне за вівторок: інфляція в липні, позов проти Коломойського і огляд депозитних ставок

Фактичний показник інфляції в Україні в липні на рівні 9,1% в річному вираженні виявився вище траєкторії прогнозу, опублікованого в інфляційному звіті Національного банку за липень.

У Нацбанку відповіли на заяву про недостовірні дані в декларації Смолія

Голова Нацбанку Яків Смолій поки не отримав від Національного агентства з питань запобігання корупції ніякої інформації про результати перевірки декларацій за 2015, 2016 та 2017 роки.

Невеликі банки знижують депозитні ставки

За останні два тижні жоден з дрібних банків не підняв ставки за депозитами у гривні. Зате одразу три фінустанови «зрізали» прибутковість вкладів в національній валюті. Банкіри попереджають: це тільки початок.

Нацбанк подав позов про стягнення з Коломойського 4,3 мільярда

Національний банк у межах справи подав зустрічний позов до Ігоря Коломойського про стягнення 4,26 млрд грн. Про це йдеться в постанові Північного апеляційного госпсуду від 8 серпня.

У програмі «Бонус від Мінфіну» новий учасник — СК «ІНГО»

У програмі «Бонус від Мінфіну» з'явився новий учасник — страхова компанія «ІНГО».

Нацбанк врегулює порядок відкриття і закриття банківських рахунків

Національний банк розробив проект постанови, який повинен врегулювати порядок відкриття і закриття рахунків клієнтів банків згідно з вимогами Кодексу за процедурами банкрутства.

Коментарі - 2

+
0
Limmilog
Limmilog
13 серпня 2019, 19:18
#
Если инфляция уже сейчас 9,1%, то какой же она окажется по итогам года, учитывая надвигающиеся выплаты по долгам в размере 169 млрд? И это — официальные данные, которые можно смело умножать на два…
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
13 серпня 2019, 20:59
#
Не больше 13%
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися