Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2019, 16:44

4G покриє весь столичний метрополітен до кінця 2020 року — ЗМІ

Усі 52 станції метро Києва з тунелями між станціями та ескалаторами будуть покриті 4G до кінця 2020 року. Таку обіцянку дають мобільні оператори і «Хуавей Україна», йдеться у публікації Економічної правди.

Усі 52 станції метро Києва з тунелями між станціями та ескалаторами будуть покриті 4G до кінця 2020 року.
Фото: biz.censor.net.ua

Ще один оператор мобільного зв’язку – «Київстар» — підкреслює, що будівництво закінчать до кінця 2020 року за умови, що керівництво Київської міської державної адміністрації і метро оперативно узгодять прозору процедуру допуску операторів і підрядника до робіт.

«Проект складний, він вимагає часу, оскільки задіяні три оператори, підрядник, КМДА і метро. Необхідно врахувати технічні обмеження. Обсяги робіт великі, а для їх виконання є тільки ночі, коли потяги не ходять. Необхідна підтримка КМДА», — підкреслили у «Київстарі».

Як підтверджують у lifecell, будівництво почнеться після підписання спільного договору та отримання доступу для установки обладнання.

За заявами мобільних операторів і підрядника, першими підземними станціями, де з'явиться 4G у грудні 2019 року, стануть кінцеві зупинки трьох гілок метрополітену: «Академмістечко», «Героїв Дніпра» і «Сирець».

Коментарі - 1

+
0
Bebi
Bebi
13 серпня 2019, 19:05
#
Одне питання - навіщо? І так мізки плавляться, вони вже зовсім хочуть добити
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися