Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 серпня 2019, 19:23

Кредит-Рейтинг підтвердив найвищий рівень надійності вкладів Таскомбанк

30 липня незалежне рейтингове агентство Кредит-Рейтинг оголосило про результати перегляду рейтингів надійності банківських вкладів (депозитів), присвоєних раніше українським банкам.

Таскомбанк отримав найвищу оцінку надійності банківських вкладів (депозитів) — на рівні рівні «5» (найвища надійність). Це означає, що Банк надійній, мінімально чутливий до впливу несприятливих комерційних, фінансових та економічних факторів. Імовірність виникнення проблем зі своєчасним поверненням вкладів дуже низька.

Кредитний рейтинг Таскомбанку за результатами досліджень «Кредит Рейтинг» раніше визначений на рівні uaAAA (високий) з прогнозом «Стабільний».

Нагадаємо, що Національний банк України визначив новий перелік системно важливих банків згідно з яким Таскомбанк визнано системним банком. Це не тільки висока оцінка діяльності Таскомбанку, визнання його бездоганної репутації на ринку, але й підвищені вимоги та велика відповідальність фінансової установи. Достатність капіталу й ліквідності дозволяють банку чітко виконувати всі зобов’язання перед клієнтами й нормативні вимоги регулятора.

Детальніше: «Кредит-Рейтинг»

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися