Мінфін - Курси валют України

Встановити
31 липня 2019, 18:57

ТАС24 Бізнес оновив популярний кредитний продукт

Сьогодні ТАС24 Бізнес вивів на ринок новий вид Кредиту на розвиток бізнесу з максимальними сумами до 10 млн грн для юридичних осіб і 5 млн грн для ФОП.

Кредит на розвиток бізнесу — флагманський продукт ТАС24 Бізнес, який користується найбільшим попитом серед ФОПів і юридичних осіб. Тому що він:

  • дає свободу: може бути спрямований на будь-які потреби бізнесу
  • абсолютно простий: щомісячна ставка 1,99%
  • дуже швидкий: рішення про видачу приймається за 24 години
  • ідеально зручний: в 100%-ному онлайн форматі без жодного візиту до відділення
  • тривалий і гнучкий: термін до 36 місяців з можливістю дострокового погашення без додаткових комісій

Відтепер Кредит на розвиток бізнесу може бути не тільки беззаставним, а й із заставою. Ця нова опція дозволяє збільшити суму кредиту. В заставу приймаються автомобілі та квартири. Наявність застави дозволила збільшити максимальні суми кредитування до 10 млн грн для юридичних осіб і до 5 млн грн для ФОПів. Всі інші умови Кредиту на розвиток бізнесу залишаються такими само, як і для беззаставних кредитів. А процедура оформлення заставного кредиту стала майже такою ж простою, як і беззаставного. При цьому зберігається основна характерна риса ТАС24 Бізнес — 100% онлайн формат.

«Ми постійно впроваджуємо корисні інновації, щоб зробити кредити більш доступними, зручними і максимально задовольнити всі потреби представників малого та середнього бізнесу. Новий вид Кредиту на розвиток бізнесу створений для тих, хто бажає отримати суму більшу, ніж в беззаставних кредитах, і отримати її швидко, в форматі онлайн та з мінімальним пакетом документів. Саме тому наша новація складається з двох частин — збільшення максимальних сум і спрощення процедури оформлення заставних кредитів. Впевнений, що цей продукт стане ідеальним рішенням для багатьох бізнесів — від ФОПів до юридичних осіб,» — коментує Олександр Ніколенко, керівник ТАС24 Бізнес, першого онлайн банку для малого та середнього бізнесу.

Подати заявку на отримання Кредиту на розвиток бізнесу можна тут.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися