Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 липня 2019, 19:00

Головне за четвер: дефіцит дизеля, кешбек для мандрівників та де купити житло в кредит

Сукупний державний (прямий) і гарантований державою борг України у червні зріс на 2,5%, або на 1,96 млрд дол. – до 80,35 млрд дол. Про це свідчать дані Міністерства фінансів.

Вже три великих постачальника дизеля відмовилися від поставок з РФ

«Консалтингова група «А-95» заявляє, що ціна на дизельне паливо з 1 серпня підніметься на 700-750 грн/т у зв'язку з введеними Кабміном спеціальними митами на імпорт дизпалива і скрапленого газу трубопровідним транспортом з РФ.

Приватбанк презентував карту для мандрівників з кешбеком

Приватбанк презентував свою нову карту преміального класу для мандрівників — Visa Signature.

Від чиновника до банку. Як і де в Україні продають житло в кредит

Бум на ринку нерухомості, схоже, закінчився: темпи зростання нового будівництва знижуються, ціни на житло припинили падати.Банкіри звинувачують суворі рамки, в яких тримає цей ринок НБУ. А забудовники скаржаться, що й так працюють на межі рентабельності. Але все ж, у бажаючих отримати власне житло, є пара варіантів, нехай і не найдешевших: від стандартної іпотеки до державних програм.

Банки очікують, що депозити та кредити надалі зростатимуть (опитування)

У наступні 12 місяців портфелі депозитів і кредитів зростатимуть. Такі очікування зберігаються 13 кварталів поспіль у роздрібному сегменті й 11 – у корпоративному. Про це свідчать результати «Опитування про умови банківського кредитування» НБУ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися