Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 19:00

Головне за середу: прогноз МВФ для України, зміни в ЄСВ та кого не буде в Раді

Міжнародний валютний фонд оновив прогноз щодо курсу гривні до долара на період до 2024 року. Про це йдеться в матеріалах до липневого огляду МВФ «Перспективи світової економіки» (World Economic Outlook).

МВФ розповів, яким буде зростання ВВП України

Міжнародний валютний фонд прогнозує зростання ВВП України на 2,7% до 2019 року і на 3,0% в 2020 році.

Герус розповів, що Україна буде обговорювати з МВФ

На переговорах з МВФ Україна планує підняти питання про пом'якшення вимог у питанні тарифів на газ. Про це заявив представник президента в уряді Андрій Герус, коментуючи ініціативу ОП не прив'язувати транш МВФ до ціни на газ.

ЗМІ назвали, хто з олігархів і бізнесменів не потрапив у Раду

Бізнесмени Верховної Ради програли конкуренцію нової хвилі українських політиків. Колишні представники Партії регіонів і БПП можуть повернутися до управління бізнесом.

Кабмін змінив пропорції розподілу ЄСВ (документ)

Кабінет міністрів змінив пропорції розподілу єдиного соціального внеску. Зокрема, передбачається встановити з 1 січня 2020 року частку єдиного внеску на загальнообов'язкове державне соцстрахування на випадок безробіття в розмірі 4,8048%.

Мита на нафтопродукти з РФ посилять монополію групи Приват (аналіз)

Введення спецмит на імпорт російського дизпалива і скрапленого газу не є ринковим інструментом і спричинить поглиблення монополії групи Приват. Про це йдеться в аналізі можливих наслідків введення мит, який провела Нафтогазова Асоціація України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися