Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 15:21

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК «Подол Град»

ЖК Подол Град від УКРБУД

У ЖК «Подол Град», який зводиться корпорацією «Укрбуд» в Подільському районі Києва, тривають роботи в дев'яти будинках проекту.

У шостому пусковому комплексі, який складається з чотирьох будинків, наближаються до завершення фасадні роботи. У двох будинках цього комплексу вже завершена штукатурка внутрішніх стін, встановлені квартирні двері, вікна та радіатори. Ще в двох будинках ці роботи тривають.

ЖК Подол Град від УКРБУД

Також будівельники проводять гідроізоляцію та утеплення підземного паркінгу площею 4 тисячі квадратних метрів, який розташований між п'ятим, вже введеним в експлуатацію, і шостим пусковим комплексом.

У сьомому пусковому комплексі, що складається з п'яти будинків, приблизно на 90% завершені монолітні роботи і на 85% - кладка червоної керамічної цегли. Також вже встановлені близько 70% квартирних вікон, розпочато фасадні роботи.

ЖК Подол Град від УКРБУД

У будинках ЖК «Подол Град» встановлюються ламіновані під колір фасаду п'ятикамерні профільні системи бренду Rehau з двокамерним склопакетом. Це енергоефективні вікна - камера склопакета заповнена аргоном, що допомагає зберегти тепло в квартирі, а також захищає від ультрафіолетового випромінювання зовні.

У минулому році в експлуатацію було введено п'ятий пусковий комплекс «Подол Граду», що складається з трьох будинків, трансформаторної підстанції та газової котельні, розташованої на даху одного з будинків. Вона буде використовуватися для опалення не тільки п'ятого, а й шостого пускового комплексу.

ЖК Подол Град від УКРБУД

«Подол Град» - це житловий комплекс корпорації «Укрбуд» бізнес-класу, який передбачає створення цілого кварталу з 21 будинку. При зведенні цього проекту архітектори враховують історичні особливості місцевості: будівлі акуратно вписані в архітектуру та ландшафт Подолу. Забудовник відмовився від асфальту на користь вимощених бруківкою мостових, встановлює стилізовані ліхтарі та витримує історичну геометрію вулиць. Загалом на сьогоднішній день «Укрбуд» ввів в експлуатацію вже п'ять пускових комплексів ЖК «Подол Град» з 12 будинків.

Callback

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися