Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 липня 2019, 14:03

Platon інтегрував систему мобільних платежів Apple Pay

Онлайн-сервіси та інтернет-магазини, які користуються послугами платіжного оператора Platon, отримали можливість зробити процес оплати своїх товарів і послуг ще більш зручним, безпечним і швидким.

Тепер власникам гаджетів Apple буде простіше оплачувати покупки на сайтах і в додатках за допомогою сервісу онлайн-платежів Platon. Платіжний інструмент Apple Pay дозволяє істотно поліпшити користувальницький досвід для власників пристроїв з операційною системою iOS і macOS (iPhone, iPad, Mac, Apple Watch).

Можливості Apple Pay для онлайн-бізнесу

Підключення функції оплати за допомогою Apple Pay на сайтах і в додатках дозволить онлайн-бізнесу підвищити конверсію за рахунок збільшення «спонтанних покупок», скоротити час оплати і покращити призначений для користувача досвід в цілому.

Клієнти інтернет-магазинів і онлайн-сервісів мають можливість в один клік купити товар на сайті, оплатити послуги, погасити кредит і ін. Їм не потрібно більше заповнювати безліч полів для онлайн-оплати. Покупцеві досить один раз додати картку в Apple Wallet, a потім можна оплачувати товари на всіх сайтах, де підключена функція Apple Pay, лише обравши відповідний спосіб оплати.В основі технології лежить конфіденційність, безпека і простота. Кожна досконала транзакція авторизується унікальним одноразовим динамічним кодом безпеки. Підтвердження оплати здійснюється за допомогою Touch ID, Face ID або пароля — на вибір користувача.

Apple Pay доступний власникам iPhone 6 і пізніших версій, iPhone SE, iPad Pro, iPad Air 2 і iPad.

Apple Pay набув широкого поширення в Україні з 2018 року. Україна стала 28-ю країною в світі, в якій був запущений цей сервіс. За даними компанії Apple, близько 31% загальної кількості власників iPhone користуються Apple Pay. Як повідомлялося на конференції ASBIS HUB 2018, станом на 2018 рік, в Україні налічувалося понад 2 млн пристроїв Apple, які підтримують систему Apple Pay.

Щоб дізнатися деталі підключення сервісу Apple Pay на сайт або програму за допомогою платіжного провайдера Platon, залиште запит на сайті Platon.ua і наші менеджери зв'яжуться з вами в найкоротші терміни.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися