Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 липня 2019, 19:37

Таскомбанк відкрив новий напрямок обслуговування Клієнтів — послугу електронного факторингу

Між Таскомбанк та одним із ключових гравців ринку цифрової техніки України було укладено Договір факторингу. З урахуванням особливостей ринку, де здійснює діяльність Клієнт, було прийнято рішення розпочати співпрацю на підставі електронних документів, з використанням електронно-цифрового підпису.

Здійснення співпраці на підставі електронних документів, з одного боку, скоротило час на розгляд та отримання фінансування клієнтом, а також оптимізувало витрати Клієнта на логістику, зберігання оригіналів первинних документів та їх наступну доставку до банку. А з іншого — Клієнт отримав можливість безпечно залучати додаткове фінансування, не переймаючись про можливість втрати оригіналів документів чи перевірки дійсності підписів, оскільки всі дані зберігаються на цифрових носіях, є відновлюваними, і внесення змін до яких після накладення підписів стає неможливим.

«Нові розробки у сфері цифрових технологій та кібербезпеки дозволяють нам запроваджувати та вдосконалювати сервіси, які відчутно збільшують ефективність нашої роботи з клієнтами та значно оптимізують витрати часу й коштів на банківське обслуговування серед клієнтів. Маючи майже 30-річний досвід роботи на ринку банківських послуг, ми завжди йдемо в ногу з часом, приймаючи його виклики, та створюємо сучасний ТАС-банкінг для комфорту, свободи та успішного розвитку бізнесу наших клієнтів», — підкреслив Євгеній Махно, директор департаменту торговельного фінансування, лізингових та факторингових операцій Таскомбанк.

Детальніше про факторинг від Таскомбанк тут.

Замовити картку «Велика п'ятірка» Таскомбанку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися