Мінфін - Курси валют України

Встановити
23 липня 2019, 15:11

Приватбанк на «голландських» аукціонах продаватиме власну нерухомість

Приватбанк планує здійснювати продаж нерухомості із застосуванням механізму «голландських» аукціонів уже найближчим часом. Про це йдеться в прес-релізі банку, пише Укрінформ.

Приватбанк планує здійснювати продаж нерухомості із застосуванням механізму «голландських» аукціонів уже найближчим часом.
Фото: ukrinform.ua

«Приватбанк, крім традиційних, планує здійснювати продаж нерухомості із застосуванням механізму „голландських“ аукціонів, які передбачають зниження ціни продажу в ході торгів. Найближчим часом такі аукціони відбудуться щодо об'єктів, узгоджених правлінням банку», — йдеться в повідомленні.

 Інвестиції в нерухомість

Разом з тим, банк відкриває новий сезон продажу нерухомості та знижує початкові ціни продажу на власні об'єкти нерухомого майна (квартири, нежилі приміщення, паркувальні майданчики та інші об'єкти майже в усіх регіонах України), які виставлені на реалізацію на електронних торгових майданчиках LOT.PB та OpenMarket (ДП «СЕТАМ»).

 Оформити депозит в Приватбанку

Зниження цін на нерухомість, відповідно до прийнятого правлінням банку рішення, заплановано по великій кількості непрофільних активів, що сприятиме прискоренню реалізації об'єктів, які не використовуються в операційній діяльності Приватбанку.

Коментарі - 1

+
0
Консультант  з Нерухомості
Консультант з Нерухомості
25 липня 2019, 11:23
#
Акційні пропозиції від Укрбуд

ЖК Urban Park від 19 780 грн/м2

ЖК Solar City від 21 160 грн/м2

У користувачів порталу «Мінфін» є можливість підписатися на канал з актуальними новинами про нерухомість — https://t.me/minfin_realty

Про іпотеку, розтермінування та держпрограми докладно у статті
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися