Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 18:49

Не забудь взяти голову у відпустку, решту придбаєш з карткою Sky Bank

Збираючись у відпустку, можна забути все, окрім голови і картки Sky Bank. Адже за допомогою картки Sky Bank можна легко, швидко і безпечно оплатити будь-які покупки в торговій мережі, а також мережі Інтернет, як в Україні, так і за кордоном.

Картки Sky Bank незамінні в подорожах, адже мають ряд переваг, у порівнянні з готівкою:

  • Зручність. Грошові кошти на картці завжди знаходяться напохваті, при цьому легко поміщаються в гаманці і не обтяжують твої кишені. Картки з опцією безконтактних платежів дозволяють проводити оплату в один дотик.
  • Універсальність. Картки Sky Bank приймають до оплати в торгових мережах, а також мережі Інтернет, як в Україні, так і за кордоном. Потрібно оплатити товар або послугу в доларах / юанях / франках / іншій валюті? Без проблем. Необхідна сума автоматично конвертується.
  • Безпека. Всі картки Sky Bank підключені до сервісу 3D-Secure, що дозволяє в режимі реального часу через sms контролювати рух коштів на рахунку. Для розрахунків в мережі Інтернет також діє денний ліміт, розмір якого залежить від тарифного пакета і може бути змінений за бажанням власника картки. У разі втрати картки, заблокуй її миттєво, зателефонувавши в контакт-центр Sky Bank 0 800 503 444 (для дзвінків на території України) або + 38 044 299 59 52 (для дзвінків з-за кордону).
  • Привілеї від платіжних систем. Картки Visa і Masterсard від Sky Bank беруть участь в акційних пропозиціях і бонусних програмах міжнародних платіжних систем. Всі актуальні пропозиції — в нашій новинній стрічці
  • Стильний дизайн. Щоб задовольнити бажання найвимогливіших клієнтів, Sky Bank один із перших серед українських банків почав використовувати сучасну технологію повнокольорового друку на прозорому пластику. Ми також пропонуємо стильні монохромні картки, картки з вибірковим лаком.

Плануєш використовувати картку Sky Bank за кордоном? Завчасно в телефонному режимі повідом про це банк. Bon voyage!

Оформити онлайн-заявку на картку Visa або Masterсard от Sky Bank можна тут

Телефонуйте також в контакт-центр Sky Bank 0 800 503 444 (безкоштовні дзвінки по всій території України).

Розмістити депозит в Скай Банку

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися