Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 15:34

У двох останніх секціях ЖК «Харківський» завершуються будівельні роботи

ЖК Харківський від <a href=

У другій і третій секціях житлового комплексу «Харківський», який зводиться корпорацією «Укрбуд» в Дарницькому районі Києва, будівельники закінчують внутрішні оздоблювальні роботи та монтаж внутрішніх комунікацій (водопостачання, опалення, електричних мереж) на останніх поверхах будівлі.

Поруч з першою та четвертою секціями будинку, де будівельні роботи вже завершені, ведеться благоустрій прилеглої території. Робочі укладають тротуарну плитку, розбивають клумби.

ЖК Харківський від Укрбуд

Також будівельники закінчили монолітні роботи в підземному паркінгу комплексу. Наразі в ньому ведеться монтаж систем вентиляції, пожежної сигналізації, водопостачання та каналізації, електричних мереж.

Тим часом, в триповерховому торговельно-офісному центрі, розташованому на території житлового комплексу, триває облаштування навісного вентильованого фасаду. Ці роботи ведуться на першому поверсі будівлі, на двох інших вони вже закінчені.

ЖК Харківський від Укрбуд

«Харківський» - це житловий комплекс від «Укрбуд» комфорт-класу. Він являє собою шестисекційний будинок з комплексним благоустроєм і власною розвиненою інфраструктурою. ЖК розташований в пішій доступності від станції метро «Бориспільська» та парку Партизанської Слави. Крім торговельно-офісного центру на прибудинковій території будуть розташовані дитячі та спортивні майданчики, підземний та гостьовий паркінги. На перших поверхах будівлі також передбачені приміщення під об'єкти соціального та комерційного призначення: кафе, аптеки, офіси, магазини тощо.

Квартири в ЖК «Харківський» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом.

Дві секції житлового комплексу «Харківський» були введені в експлуатацію восени минулого року. В них розмістилися 136 квартир.

CallBack

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися