Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 липня 2019, 14:42

Київстар запустив новий мобільний додаток для захисту дітей

Київстар спільно із компанією Avast  розробив додаток Star Guard Family, який дозволяє батькам контролювати доступ дітей до Інтернету з мобільних пристроїв. Про це йдеться у повідомленні компанії.

Київстар спільно із компанією Avast  розробив додаток Star Guard Family, який дозволяє батькам контролювати доступ дітей до Інтернету з мобільних пристроїв.
Фото: rbc.ua

Як це працює

  • Додаток дозволяє створити безпечне середовище для користування інтернетом усіма членами родини, оскільки послугу можна налаштувати на 10 мобільних пристроях одночасно.

До функціоналу Star Guard Family входить:

  • обмеження користування смартфоном та додатками – наприклад, на час занять у школі;
  • перевірка розташування дитини і повідомлення про те, що вона прийшла додому або в школу;
  • налаштування доступу до мережі за віком;
  • блокування сайтів та додатків з неприйнятним контентом, контроль рівня заряду телефону й інші корисні функції для захисту дитини в мережі.

Також, в пакет Star Guard Family входить послуга Star Guard my, яка захищає смартфон від вірусів, очищає память від непотрібних даних, захищає графічним або цифровим ключем важливі програми, перевіряє безпеку Wi-Fi зєднання.

Як підключити

  • Для того, щоб користуватися Star Guard Family, необхідно підключити послугу, використовуючи USSD код *588*3# та встановити додаток із Apple Store або Google Play на телефоні одного із батьків.
  • Далі, зареєструвати в додатку номер мобільного телефону дитини або e-mail дитини та встановити необхідні налаштування.
  • Перші 60 днів з дати підключення, послугою можна користуватися безкоштовно. Далі вартість послуги становитиме 18 грн/місяць.

Коментарі - 1

+
0
Andrey M
Andrey M
18 липня 2019, 14:51
#
Гарні опція і недорого.
Потрібно встановити своєму 13 річному сину, але як його змусити на це погодитися - складно уявити:)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися