Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 липня 2019, 15:07

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК Lake House

ЖК LAKE HOUSE від <a href=

У житловому комплексі Lake House, який будується корпорацією «Укрбуд» в Оболонському районі Києва, повністю завершені монолітні роботи в підземному паркінгу. Також будівельники вже розпочали підготовку майданчика для зведення трансформаторної підстанції ЖК.

У самому будинку ведуться монолітно-каркасні роботи на рівні третього поверху першої секції. У другій секції монолітники працюють на шостому та сьомому поверхах, а цегляна кладка триває на другому та третьому. Також тут вже почали поквартирний монтаж вентиляційних каналів.

ЖК LAKE HOUSE від Укрбуд

Lake House - це житловий комплекс корпорації «Укрбуд» бізнес-класу, двосекційний будинок змінної поверховості (до 25 поверхів) з підземним паркінгом. Будівля зводиться поруч з Богатирським (Андріївським) озером на вулиці Маршала Малиновського в Києві, неподалік від столичної станції метро «Оболонь».

Lake House спроектовані квартири різноманітних планувань і площ: від однокімнатних до дворівневих шестикімнатних. Перший поверх призначений для об'єктів соціально-побутового та комерційного призначення - кафе, аптек, магазинів, офісів. Проектом передбачений комплексний благоустрій прибудинкової території: з озелененням, дитячими та спортивними майданчиками, зонами відпочинку.

Квартири в Lake House будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом.

CallBack

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися