Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 липня 2019, 12:17

Ефективний BIS’нес — 24/7

«В умовах ринкової діяльності бізнесу України – сучасні компанії структурують управління власними коштами з максимальним рівнем капіталізації, тому ми можемо бачити непрофільні короткострокові інвест-проекти за рахунок тимчасово вільних коштів. Альтернативою бізнес інвестуванню — є класичне розміщення коштів на депозитних рахунках банківських установ. Даний вид капіталізації вільних коштів, є менш динамічним, але значно прозоріший та менш ризиковий», – розповідає Заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу та МСБ АТ«Банк інвестицій та заощаджень» Шкодовський Вадим.

Сучасний ринок банківських пропозицій, щодо розміщення коштів юридичних осіб дуже різноманітний та здатний задовольнити абсолютно всі побажання клієнта, від схеми нарахувань відсотків та їх капіталізації до гнучкого терміну розміщення, автоматичної лонгації і т.д.

Спостерігаючи за динамікою розподілу вільних коштів бізнесу, можна зробити висновок, що рівень довіри до банківського сектору починає зростати і бізнес сегмент «середній», «середній +» вже в значній мірі використовує сучасні банківські продукти, як шляхом залучення додаткових фінансових ресурсів, так і безумовно, використовуючи найкращі можливості капіталізації вільних грошових коштів.

За активністю наших клієнтів можемо чітко сформулювати, що найзручніший варіант для сучасного бізнесу є користування короткостроковим депозитом Овернайт. Даний вид продукту на ринку є доволі зручним у користуванні, але має певні обмеження. Наприклад мінімальна сума депозиту деяких банків – від 20 тис доларів США або час повернення коштів на рахунок клієнту – після 12:00. Такі умови мають під собою як зважені аргументи з боку фінансових установ, так і вразливість бізнесу, і як результат неможливість користування дохідним банківським продуктом через обмеження.

Враховуючи попит реального бізнес сегменту щодо постійного використання грошових ресурсів компанії (капіталізації 24/7), що в свою чергу значно підвищує можливості бізнесу у операційному просторі, ми запровадили спрощену процедуру оформлення депозиту Овернайт та створили найкращі можливості у користуванні. Кожен діючий чи потенційний клієнт Банку може скористуватись депозитом Овернайт з найнижчою мінімальною сумою, лише 100 грн. Потенційний клієнт може здійснити розміщення Овернайту, навіть без відкриття поточного рахунку компанії, лише уклавши угоду щодо прямого зарахування коштів з обслуговуючого банку на депозитний рахунок у АТ «Банк інвестицій та заощаджень». Як зазначалося раніше, найголовнішою у цьому процесі є капіталізація вільних коштів цілодобово – у день кошти можуть працювати у бізнес-процесах, а вночі вони акумулюють процентний дохід шляхом розміщення на депозиті Овернайт, і рівно о 9:00 кошти повертаються на рахунки компанії з нарахованими відсотками!

На сьогоднішній день час повернення коштів відіграє значну частину у прийняті рішення щодо розміщення – оскільки повернення у більш пізніший час вже не дає такої гнучкості та можливості оперативного керування всіма бізнес процесами.

Ми раді, що маємо змогу бути з бізнесом в одному інформаційному полі, щодо потреб та можливостей в управлінні вільними коштами. Запрошуємо до відділень АТ «Банк інвестицій та заощаджень» для більш детального знайомства з нашими пропозиціями для бізнесу та користуванням найкращим та найбезпечнішим депозитним продуктом Овернайт від АТ «Банк інвестицій та заощаджень»!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися