Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 липня 2019, 10:34

В «Укрбуд» розповіли про хід будівництва ЖК «Гвардійський»

ЖК Гвардійський від <a href=

У житловому комплексі «Гвардійський», який будується корпорацією «Укрбуд» в Печерському районі Києва, почали монтаж навісного вентильованого фасаду. Він дозволяє забезпечити максимальний захист будинку від спеки, холоду та вітру.

Паралельно будівельники розпочали встановлення віконних систем REHAU на останній північно-східній стороні 25-поверхової будівлі. Вони ламіновані в сірий колір у тон фасаду будинку. Скління інших сторін будівлі вже закінчено.

ЖК Гвардійський від Укрбуд

У будинку також повністю закінчені внутрішні штукатурні роботи та монтаж водопровідних і каналізаційних мереж. Стяжка підлоги ведеться на рівні 14 поверху, електричні мережі прокладають на 16-18 поверхах, прокладення труб опалення йде на 17 поверсі. На першому поверсі, який призначений для офісних приміщень, магазинів і інших об'єктів комерційного та побутового призначення, повністю виконаний монтаж вентиляції.

У житловому комплексі також буде розташований п'ятирівневий підземний паркінг. Робітники вже розпочали вилучення ґрунту на п'ятому, найнижчому його рівні.

ЖК Гвардійський від Укрбуд

«Гвардійський» - це житловий комплекс корпорації «Укрбуд» бізнес-класу, розташований на вулиці Генерала Алмазова (Кутузова) в Києві, в декількох хвилинах ходи від станції метро «Печерська». У будинку представлений широкий вибір планувань - від однокімнатних до дворівневих шестикімнатних квартир. Прибудинкову територію ЖК буде комплексно упорядковано, на ній розмістяться зони відпочинку, дитячі та спортивні майданчики, гостьовий паркінг.

Квартири в «Гвардійському» будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри та отримують CLAP разом з житлом.

CallBack

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися