Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 липня 2019, 15:46

В Україні запускають онлайн-реєстрацію ТОВ

Міністерство юстиції та Держагентство з питань електронного урядування ввели нову електронну послугу з реєстрації товариства з обмеженою відповідальністю (ТОВ), що діє на підставі модельного статуту. Про це повідомляє прес-служба міністерства.

Що це значить

  • Послуга реалізована у вигляді покрокової анкети з детальними підказками та не потребує сканування документів, оскільки для проведення реєстрації вони створюються автоматично на порталі та мають бути завірені електронними підписами всіх засновників.
  • Зареєструвати ТОВ, що діє на підставі модельного статуту, тепер можна за кілька хвилин в режимі онлайн.

Що це дасть

  • Онлайн-послуга забезпечить: онлайн-реєстрацію ТОВ з можливістю формування необхідної редакції модельного статуту шляхом вибору відповідних пунктів або використання редакції за замовчуванням; можливість одночасного подання заяви на застосування спрощеної системи оподаткування; можливість одночасної реєстрації платником податку на додану вартість.
  • А також для чинних ТОВ, що працюють на підставі власної редакції установчих документів, — можливість переходу на роботу на підставі нового модельного статуту.

Коментарі - 1

+
0
Oligarh
Oligarh
9 липня 2019, 17:32
#
Не-e-же-ли я этого дож-дал-ся е-мое!
как же долго нужно было тянуть кота за ***** чтобы наконец то создать полезное
надо проверить работает ли эта система...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися