Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 липня 2019, 13:47

У двох секціях ЖК Crystal House завершуються монолітні роботи

У першій і другій 9-поверхових секціях житлового комплексу Crystal House, який будується корпорацією «Укрбуд» в Голосіївському районі столиці, завершуються монолітно-каркасні роботи. Також добігає кінця розведення труб опалення, водопостачання та каналізації. Паралельно триває цегляна кладка внутрішніх і зовнішніх стін. Вона ведеться на рівні 6-8 поверхів. Штукатурні роботи йдуть на 3-4 поверхах.

У третій і четвертій секціях будинку монолітно-каркасні роботи завершені на рівні 10 і 9 поверхів відповідно. В обох 26-поверхових секціях каменярі зводять внутрішні і зовнішні стіни з червоної цегли на 6 поверсі.

Крім того, повністю закінчені монолітно-каркасні роботи в дворівневому підземному паркінгу житлового комплексу. Наразі там тривають сантехнічні та електромонтажні роботи.

Crystal House - житловий комплекс корпорації «Укрбуд» преміум-класу. Він представляє собою чотирисекційний будинок змінної поверховості з дворівневим підземним паркінгом, який будується на вулиці Жилянській в Києві. У житловому комплексі передбачені різноманітні планування: від однокімнатних до дворівневих шестикімнатних апартаментів. У тому числі квартири з власною терасою.

Зовнішні, міжквартирні та міжкімнатні стіни Crystal House зводяться з керамічної цегли. У будинку буде навісний вентильований фасад з облицюванням з керамогранітних плит. Перший і другий поверхи будуть облицьовані гранітом, вони відведені під приміщення комерційного призначення: магазини, офіси, кафе, ресторани.

Прибудинкова територія комплексу буде комплексно озеленена і упорядкована, на ній з'явиться сучасний дитячий майданчик, комфортні зони відпочинку. Крім того, на даху будинку розміститься загальна тераса для мешканців.

Квартири в ЖК Crystal House будуть обладнані системою розумного дому CLAP, яка забезпечує комфорт, безпеку та допомагає власникам заощаджувати до 40% на комунальних платежах. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена як невід'ємна частина квартири. Покупці оплачують лише свої квадратні метри і отримують CLAP разом з житлом.

Раніше дизайнери показали, як виглядатимуть інтер'єри будинку та благоустрій прибудинкової території, а також представили дизайн-рішення для квартир у Crystal House.

Замовити дзвінок

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися