Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2019, 15:41

Рожкова розповіла деталі позову проти неї в Баришівський суд

Перший заступник голови Нацбанку Катерина Рожкова заявила, що приводом для подання позову проти неї у Баришівський суд стала публікація на «сумнівному» сайті ОРД. Про це вона написала у Facebook.

«Як виявилось, приводом для подання цього позову стала публікація жителя Баришівки Антона Лук’яненко з назвою „Катерина Рожкова – взірець державного управлінця“ на сайті … ОРД. Звісно, в інших умовах я би не давала посилання на цей, м’яко кажучи, сумнівний сайт. Але ви повинні це бачити», — пише Рожкова.

«Якщо коротко, то 6 червня цей добродій (Антон Лук'яненко) написав текст, в якому мою скромну персону звеличив до рівня людини, яка ледь не самотужки „зупинила дефолт в Україні та обвал гривні“. Як він дійшов таких висновків, що його надихало – окреме питання. Враховуючи „високу“ цінність вказаної статті, її не прочитав ніхто. Чи майже ніхто», — зазначила вона.

Але, за її словами, цей текст «до глибини душі обурив іншого жителя Баришівки – Андрія Барташа, який вирішив заперечити викладене у суді, вбачаючи в твердженнях пана Антона Лук’яненка порушення власних прав», а також заборонити Рожковій виконувати її обов'язки.

«Це, мабуть, чистий збіг обставин, але ці два пани між собою знайомі. Барташ між іншим, був засновником компанії „Нібіру Х“, в якій Антон Лук’яненко досі працює на посаді директора.

Насправді, навіть не здивуюсь, якщо сам позивач не знає ні про мене, ні про позов, який він проти мене подав, як це було у випадку зі СкайАп. Подейкують, до всього ж, він загубив паспорт. На жаль, поки вийти на зв’язок з цими двома панами та дізнатись їх мотиви мені не вдалось. Мабуть, „залягли на дно у Баришівці“, — підкреслила перший заступник глави НБУ.

Вона також повідомила, що на 22 липня Баришівський суд призначив засідання у її справі по суті.

Раніше «Мінфін» повідомляв, що Національному банку стало відомо про чергову спробузаборонити першому заступнику голови Катерині Рожковій виконувати покладені на неї посадові обов'язки.

Коментарі - 8

+
+60
corsww
corsww
3 липня 2019, 15:56
#
Непотопляемая прямо. Хотя, всем хорошо известно, что не тонет в воде...
+
+90
messenger
messenger
3 липня 2019, 15:58
#
Эта коза хорошо успела отметится во многих сомнительных делишках....
Если это все к чему у общества к ней остались претензии то ей крупно повезло даже если по этому делу она потеряет работу
+
+15
neverice
neverice
3 липня 2019, 18:07
#
Кто такая Рожкова и каковы ее заслуги в этом случае не имеет абсолютно никакого значения. Показателен сам иск, его содержание и решение суда по этому иску. Это о многом говорит. Аналогичный иск можно подать на абсолютно любого человека. Это прецедент. Это днище.
+
+15
neverice
neverice
3 липня 2019, 16:33
#
Суды у нас прям честнее и честнее. И гуманнее. И самое главное — логичней и в рамках закона.
Тоесть я, вот так просто могу под одним акаунтом в фейсбуке/блоге написать хвалу(! — даже не клевету) любому человеку, а потом от себя лично подать в суд на то, что эта статья оскорбляет меня в моих нежнейших чувствах, ибо я не согласен с тем, что человек может быть на столько хорош. Потому, прошу такого человека уволить. А лучше — расстрелять, ибо не может существовать на столько хороших людей. Значит все врут.
И суд, используя решение Барышевского суда как прецедент обязан мой иск удовлетворить.
Это просто дно.
+
+60
Qwerty1999
Qwerty1999
3 липня 2019, 17:36
#
У нас не дно, а целое «днище», особенно когда смотришь на решение суда с требованием зарегистрировать кандидатом в депутаты гражданина Украины, который последние пять лет скрывался на не подконтрольных украинскому правительству территориях (ОРДЛО) да к тому же находился в розыске в связи с возбуждёнными уголовными делами (Клюев) или часть времени находился на территории стран Евросоюза (Шарий), но никак не на территории Украины, как это требуют законы Украины...
+
0
Andrey M
Andrey M
4 липня 2019, 11:12
#
Результати судової «реформи» від Порошенко в дії...
+
+30
Qwerty1999
Qwerty1999
4 липня 2019, 11:17
#
Понятно, что судьи, фабрикующие дела за деньги или из-за личной неприязни
вообще не при чём — их рукой водит злой рок Порошенко…

Ну а то, что судебная реформа Порошенко дала судьям свободу волеизъявления и ввела много ограничителей,
чтобы не препятствовать честной и беспристрастной работе судей — породила у некоторых судей вседозволенность, безнаказанность и режим «бога»…
+
0
Andrey M
Andrey M
4 липня 2019, 11:21
#
Ні, вже мабуть не керує. Але він та його команда на чолі з Грановським дуже сильно боролися щоб саме такі судді залишилися в системі, попри критичні зауваження до них з боку суспільства.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися