Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 липня 2019, 17:20

Мін'юст запустив онлайн-калькулятор для розрахунку ціни на тепло

На сайтах Кабміну та Мін'юсту з'явився онлайн-калькулятор для розрахунку ціни на тепло і гарячу воду. Скориставшись ним, можна дізнатися, чи справедлива вартість тепла та гарячої води в кожному з регіонів. Про це повідомляєпрес-служба Мін'юсту.

На сайтах Кабміну та Мін'юсту з'явився онлайн-калькулятор для розрахунку ціни на тепло і гарячу воду.
Фото: calconline.pro

Також спільно з системою безоплатної правової допомоги Мін'юст запустив нову ініціативу # ЧеснаПлатіжка і інформаційну кампанію «Я маю право на чесну платіжку», яка реалізується в рамках просвітницького проекту Мін'юсту «Я маю право».

За дорученням Гройсмана до 15 липня Міністерство юстиції оприлюднить повний перелік всіх постачальників комунальних послуг з докладним описом того, хто цими підприємствами керує і хто є їхніми реальними власниками. Також Мінрегіон і Госаудитслужба проведуть аудит кожного теплокомуненерго на обґрунтованість тарифів на тепло і воду.

Читайте також: Гройсман обіцяє українцям «чесну» платіжку

Нагадаємо, 26 червня було прийнято постанову уряду про встановлення граничних цін на тепло. Згідно з ним, вартість 1 Гкал тепла в містах обласного значення не повинна перевищувати економічно обґрунтованого значення, яке становить 1400 грн, вартість гарячої води — 83 грн за кубометр в квартирах із сушарками для рушників і 75 грн — без них.

«За підрахунками, в середньому вартість опалення і гарячої води повинна знизитися на 14%, а в окремих містах-рекордсменах тарифи на опалення впадуть на 40%», — зазначив очільник Мін'юсту Павло Петренко.

Коментарі - 6

+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 липня 2019, 17:40
#
А при чем тут Мин Юст? К формированию тарифов эта организация отношения не имеет! А все инициативы ... я маю право...  так мы все « имеем право» , только о наших правах вспоминают  перед выборами! Следующий ход ( логически) это Мин Здрав разместит таможенный калькулятор с рекомендациями - как избежать сердечных приступов после общения с таможней!
+
0
Кандидат в президенти лісу
Кандидат в президенти лісу
2 липня 2019, 21:05
#
Це банально тому що комісія що повинная займатися врегулюванням цих питань протаскує рішення, що потрібні монополістам

Пам'ятаєте як красиво переклали повірки на громадян і тепер ріната заробляє і на цьому?
+
0
3AMMuHuCTPA
3AMMuHuCTPA
2 липня 2019, 21:52
#
Вас что на таможне не пропускают в Украину?
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
2 липня 2019, 22:37
#
Смешно! А самое смешное будет впереди, когда при снижении курса Евро, импортные товары из ЕС, в рознице,  будут дорожать, вине по вине продавцов!
+
+15
Strain
Strain
2 липня 2019, 23:32
#
60кв 2100 грн без счетчика.
Это жесть=) Мы со счетчиком в самый холодный месяц за 40 кв платим 700 грн.
+
+7
Wirtschaftler
Wirtschaftler
3 липня 2019, 11:37
#
Ну, узнал я справедливую цену и что? Мне её в платёжке укажут ? Или мне в суд идти? 
Вообще, ни о чём...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися