Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 червня 2019, 11:03

МАУ змінить строки реєстрації на рейс в аеропорту Берліна

МАУ з 1 липня 2019 року введе нові терміни початку та закінчення реєстрації на рейс і оформлення багажу при вильоті з аеропорту Берліна Тегель. Про це пише avianews.com.

МАУ з 1 липня 2019 року введе нові терміни початку та закінчення реєстрації на рейс і оформлення багажу при вильоті з аеропорту Берліна Тегель.
Фото: avianews.com

Що це значить

  • Нові правила передбачають, що стійки в аеропорту столиці Берліна будуть відкриватися за 2,5 години до вильоту і припиняти свою роботу за 1 годину до вильоту.
  • У цей період пасажири зможуть здати в багаж свої речі або зареєструватися та роздрукувати посадковий талон.

Зараз-реєстрація на рейси МАУ з аеропорту Тегель відкривається за 2 години і закінчується за 40 хвилин до вильоту, що є стандартним для більшості регулярних рейсів авіаперевізника.

 Картки для тих, хто часто буває за кордоном

У більш ранній термін, за 1 годину, закривається реєстрація на рейси МАУ, що вилітають з Бангкока, Нью-Йорка, Торонто, Делі, Тель-Авіва, Мадрида, Аммана, Дубая, Пекіна, Каїра, Мюнхена, Франкфурта, Дюссельдорфа і Стамбула.

Нагадаємо, авіакомпанія МАУ стягує плату у розмірі 15 євро за реєстрацію і роздруківку посадкових талонів в аеропортах з пасажирів економ-класу регулярних рейсів, які не пройшли онлайн-реєстрацію, не зберегли електронну версію посадкового талона або не роздрукували його.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися