Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 червня 2019, 19:20

Преміальні картки Sky Bank — ще більше привілеїв і можливостей

Преміальні картки Visa Infinite і Visa Business Platinum від Sky Bank відкривають світ ексклюзивних привілеїв і можливостей. Крім основних переваг: підвищеної прибутковості на залишок коштів, цілодобового консьєрж-сервісу, доступу в лаунж-зони аеропортів, власникам карток доступні спеціальні програми привілеїв від Visa.

Станом на кінець червня 2019 р. по карткам Visa Infinite і Visa Business Platinum від Sky Bank актуальні наступні пропозиції:

  1. Безкоштовне відвідування більше тисячі бізнес-залів аеропортів в рамках програми Lounge Key. По картці Visa Business Platinum послуга надається два рази в рік, по картці Visa Infinite — шість разів в рік. Просто при вході в бізнес-залу пред'явіть картку, посадковий талон і документ, що підтверджує особу.
  2. Знижка 10% при розрахунку карткою за послуги в Залі офіційних делегацій в аеропорту «Бориспіль». Щоб скористатися пропозицією, попередньо подайте заявку, зателефонувавши за номером +380 44 4657100 або +380 67 3226300, або надішліть її факсом на номер + 38 044 2817931.
  3. Безкоштовне пакування багажу в аеропорту «Бориспіль». Пред'явіть картку на авторизованих стійках пакування багажу (зона міжнародних рейсів в терміналі D). Скористатися пропозицією можна два рази в рік.
  4. Знижка 50% на поїздки з Uber в / з аеропорту «Київ» або аеропорту «Бориспіль». Щоб скористатися знижкою необхідно:
  • Зареєструвати картку в додатку Uber.
  • У розділі «Оплата» вказати промокод VISAPREMIUMUA. Промокод потрібно ввести один раз — він буде автоматично застосований до всіх поїздок, які відповідають умовам акції.

Для власників картки Visa Infinite від Sky Bank, крім перерахованих послуг, також доступний сервіс FastLine в аеропорту «Бориспіль», який дозволяє набагато швидше зареєструватися на рейс, здати багаж, пройти контроль безпеки і паспортний контроль. Для цього пред'явіть картку:

  • У разі вильоту — на стійці №48 терміналу D.
  • У разі прибуття — в кабінці Fastline в зоні прикордонного контролю.

Оформити онлайн-заявку на картку Visa Infinite можна тут

Оформити онлайн-заявку на картку Visa Business Platinum тут

Телефонуйте також в контакт-центр Sky Bank 0 800 503 444 (безкоштовні дзвінки по всій території України).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися