Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 17:41

Розпочато продаж квартир в ЖК Genesis (4-я і 5-я секція)

Старт продажів квартир в 4-й і 5-ї секції житлового комплексу Genesis, який зводиться корпорацією «Укрбуд» у Солом'янському районі міста Києва.

В домі представлений широкий вибір планувань житла з 2 по 33 поверх в четвертій і п'ятій секціях будинку. Покупець може вибрати одно — і двокімнатні квартири. Площа однокімнатних квартир становить від 35,01 м2 до 49,78 м2, площа двокімнатних квартир — від 55,45 м2 до 59,41 м2, всі квартири мають просторі кухні-їдальні.

Діє акція «Літо, сонце, Укрбуд», що дає можливість отримати безвідсотковий розстрочку на 50 місяців.

Житловий комплекс Genesis – це проект корпорації «Укрбуд» у Києві, сучасний будинок комфорт-класу, розташований за адресою Індустріальний провулок, 2. Секції комплексу мають змінний поверховість. Таким чином, перепади висоти підсилюють відчуття відкритого простору, а в квартири і двір потрапляє більше сонячного світла.

Будинок будують за монолітно-каркасною технологією, зовнішні і внутрішні міжквартирні стіни заповнені керамічною цеглою. Фасад буде утеплений мінеральною ватою. Зовнішній вид РК Genesis відсилає до архітектури Нідерландів. Для фасаду обрані контрастні поєднання кольорів, які підкреслюють функціональність і естетику архітектури РК.

Розпочато продаж квартир в ЖК GENESIS (4-я і 5-я секція)

В квартирах будуть встановлені енергозберігаючі металопластикові, шумоізолюючі вікна, протиударні вхідні двері та сталеві радіатори з терморегуляторами. Крім того, кожна квартира буде оснащена системою розумного будинку CLAP, яка допоможе у вирішенні побутових питань та забезпечить надійний захист житла, економію енергоресурсів і комфорт. Ексклюзивна для будинків «Укрбуд» система передбачена за замовчуванням, окремо доплачувати за неї не доведеться. Також передбачено обладнання кожної квартири теплосчетчиком з можливістю дистанційного зняття показників.

Будинок буде мати власний підземний паркінг, в якому передбачені місця для установки зарядних пристроїв. У просторому внутрішньому дворі з'являться зелені зони відпочинку, дитячі і спортивні майданчики.

Розпочато продаж квартир в ЖК GENESIS (4-я і 5-я секція)

Переваги житлового комплексу Genesis:

  • 20 хвилин пішки до метро «Шулявська»
  • 7 хвилин до центру міста на автомобілі
  • система CLAP економить до 40% на оплату комунальних послуг
  • затишний внутрішній двір з дитячими і спортивними майданчиками
  • підземний паркінг
  • просторі холи з двома входами: з двору та з вулиці
  • зручна транспортна та торгово-розважальна інфраструктура
  • поруч 4 корпуси вищих навчальних закладів та 3 парку
  • можливість розстрочки від забудовника
  • вигідна інвестиція під здачу житла в оренду

Переглянути актуальний прайс на квартири житлового комплексу можна на сайті проекту.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися