Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2019, 15:50

Нова карта «Зелена» з інноваційним дизайном від А-Банк і Mastercard

А-Банк спільно з Mastercard запускає нову карту, яка дає зелене світло на безвідсоткове користування кредитними коштами протягом 62 днів.

З 21 травня користувачам кредитних карт доступний абсолютно новий продукт – кредитна картка «Зелена», яка максимально покриває потреби власника. Крім вигідних умов кредитування, вона забезпечує простоту оформлення, зручність користування і 20% -ний кешбек на обрані категорії. Карта випускається спільно з міжнародною платіжною системою Mastercard, яка гарантує високу швидкість розрахунків, а також використовує найпередовіші технології для захисту транзакцій.

Карта «Зелена» оснащена чипом і технологією безконтактної оплати. Це забезпечує зручність розрахунків в численних торгових терміналах, число яких, згідно статистикою НБУ, в 1 кварталі 2019 року склало 306,2 тис. Шт. Крім безконтактного способу оплати, ви завжди зможете скористатися чіпом або магнітною смугою для розрахунків в місцях, де не приймають безконтактні платежі.

Нова карта має єдиний в Україні вертикальний дизайн, виражений в суворій лаконічності і контрастному поєднанні відтінків зі звичним логотипом. Цікаве доповнення дизайнерів – кольорове ребро. Завдяки йому, можна безпомилково знайти потрібну карту в гаманці.

Всі переваги картки укладені в наступних особливостях:

  • кредитний ліміт до 200 000 на будь-які потреби без застави та поручителів;
  • 62 дня пільгового періоду;
  • економія на покупках завдяки поверненню до – 20% коштів, витрачених на 2 будь-які вибрані категорії;
  • безкоштовне оформлення, обслуговування, перевипуск та користування банкінгом;
  • просте поповнення без комісії А-Банку з карти, через термінал або банківським переказом;
  • використання карти для покупок в інтернет-магазинах і торгових точках без комісії;
  • зручне і безпечне використання карти, завдяки безконтактної технології оплати.

Нова кредитна карта відкриває перед клієнтами А-Банку масу можливостей. Вона дає доступ до грошей для покупок, подорожей і бізнесу, а також дозволяє отримувати кошти в потрібний момент на території України і за кордоном завдяки платіжній системі Mastercard.

Наявність такої карти не тільки звільняє від необхідності носити велику суму готівки, але і виручає в непередбачених ситуаціях. Унікальна вигода карти полягає в тому, що користуватися нею можна абсолютно безкоштовно за умови, що кошти будуть повернуті в повному обсязі до кінця пільгового періоду.

Повну інформацію про карту «Зелена» можна подивитися на офіційному сайті банку.

Крім випуску нової кредитної картки «Зелена», А-Банк готує оновлення додатка для iOS з революційною концепцією управління додатком. Інноваційний дизайн розроблений компанією Middleware. Бекенд мобільного додатка реалізований на базі технологій Corezoid Process Engine і Deepmemo Rules Engine. Уже в кінці червня новий додаток буде доступно всім клієнтам.

Коментарі - 6

+
+30
sergiy2001
sergiy2001
21 червня 2019, 14:27
#
Почему не указан процент на остаток средств?
+
0
ArtemCYB
ArtemCYB
21 червня 2019, 15:00
#
Зато кэшбэк крутой
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
21 червня 2019, 15:17
#
«экономия на покупках благодаря возврату до — 20% средств, потраченных на 2 любые выбранные категории;» - ключевое ДО, важно понимать эти категории, если это Уроки рисования или покупка Книг и т.д. - сразу отпадает у 99%.
+
0
AleksandrBank
AleksandrBank
21 червня 2019, 14:50
#
Почему яблоко никто не «надгрыз» ? !
+
0
GrugoriyHoland
GrugoriyHoland
24 червня 2019, 16:28
#
Без рекламы! Пользуюсь услугами «А - Ьанк» уже 5 лет, банк очень даже не плохой! Одно плохо - в Киеве мало отделений! Обычную карточку «Универсальная с фото» без проблем принимают по всей Европе!
+
0
sergiy2001
sergiy2001
24 червня 2019, 16:57
#
Ну карта с фото весьма слабый аргумент. С таким успехом карта с фото любого банка будет приниматься по всей Европе.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися