Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 червня 2019, 14:23

Xiaomi розробив фітнес-браслет з підтримкою NFC і QR-платежів (відео)

Китайська технологічна компанія Xiaomi анонсувала новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 NFC, який оснащений модулем NFC для здійснення безконтактної оплати. Про це пише psm7.com.

Китайська технологічна компанія Xiaomi анонсувала новий фітнес-браслет Xiaomi Mi Band 4 NFC, який оснащений модулем NFC для здійснення безконтактної оплати.
Фото: psm7.com

Також новий гаджет підтримує QR-платежі через китайську платіжну систему Alipay.

Фітнес-трекер можна використовувати в якості ключа від «розумного» дверного замка Xiaomi. Також з допомогою Mi Band 4 NFC користувачі можуть активувати голосового помічника XiaoAi.

Нова модель фітнес-браслета підтримує оплату проїзду в міському транспорті так само, як і стара модель трекера Mi Band 3.

Вартість фітнес-браслета Mi Band 4 NFC становить $33. Поки ця модель доступна тільки для користувачів у Китаї. Модель без NFC-модуля під назвою Mi Smart Band 4 з'явиться в продажу 26 червня і буде коштувати $39,20.

Коментарі - 2

+
+28
Вадік Дудар
Вадік Дудар
22 червня 2019, 20:40
#
Ніякої оплати в терміналах браслетом в нас не буде. Браслет не з забезпечить достатньо надійного шифрування щоб банки довірили йому емуляцію картки. Максимум що може цей китайський браслет з NFC - відкривати замки і платити за проїзд. Все. А MiPay я навіть не знаю скільки часу потрібно буде щоб його сертифікувати і вести в обіг в Україні. Не говорячи вже про те щоб ретейл почав в себе ставити такі термінали...
+
0
viicore
viicore
23 червня 2019, 15:04
#
Чем оплата за проезд отличается от оплаты в маке или магазине? Все телефоны китайские. NFC простая и дервняя технология была еще в начале нулевых на кнопочных телефонах Любой современый браслет в десятки раз мощнее и вопрос точно не в железе или месте производства. К банкоматам 20 летним, которые и сейчас часто встречаются с чернобелыми или 8-битными экранами, которые чуть мощнее тетриса, вопросов по безопасности тоже не возникает.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися