Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 червня 2019, 10:01

Покупка криптовалюта телеграм — коли?

Впевнені, що ви вже в курсі про розробку блокчейн-платформи TON, і випуск криптовалюти Gram від Павла Дурова. І як тільки ця новина офіційно з'явилася на просторах інтернету — багато хто почав задавати логічне запитання — як купити криптовалюту Gram від Telegram Open Network?

Наш ресурс, і надійний обмінник криптовалют cashout.biz постарається детально викласти відомі факти про криптовалюту Gram — що вона собою являє, хто на даний момент вже придбав, і найголовніше питання — коли ж всі бажаючі зможуть вільно і безперешкодно купити Gram на біржах? Купівля криптовалюти грам — терміни випуску, приблизна вартість та ще багато цікавого можно знайти у блозі cashout.biz. А в затишному офісі в центрі Києва ви завжди можете купити або продати біткоіни за долари або готівкову гривню, а також по всій Україні через карти банків.

Gram — це криптовалюта, створення якої анонсував Павло Дуров. Створюватися вона буде на блокчейн-платформі TON, на базі популярного і місцями опального (що ніяк не зменшило його популярність) месенджера Telegram. І в принципі, головними користувачами цієї системи якраз-таки стане його аудиторія. Було також анонсовано, що на момент запуску main net платформи, аудиторія Телеграма стане більш ніж 400 млн користувачів!

Глобально сама задумка така — монета Gram буде системою розрахунку всередині Telegram, і буде надавати можливість зробити обмінні операції між користувачами, оплатити будь-яку послугу або здійснити оплату будь-яких сервісів. І все це в межах однієї еко-системи, в одному додатку, який завжди під рукою і в швидкому доступі. Адже телеграм працює навіть при слабкому інтернеті. Крім того, в планах з розвитку у Павла Дурова є і важка артилерія для додання ваги і цінності його творінню — це додавання в скорингі бірж, щільна робота з платіжними та банківськими системами.

Буквально токена Gram на даний момент не існує — але було проведено два закритих раунду з продажу контрактів на отримання криптовалюти, після реалізації запуску головної мережі. Брали участь в цих продажах тільки великі інвестори — адже поріг входу був неабиякий, а якщо бути точними — 1 мільйон доларів США для приватних інвесторів, і цілих 10 мільйонів доларів США для юридичних осіб. Кожен раунд зібрав по 850 мільйонів доларів, що в сумі за весь час склало 1.7 мільярда $.

Днями відбулася дуже цікава новина, для багатьох навіть довгоочікувана. Дуже скоро з'явиться можливість купити токен Gram від Telegram Open Network, гучний кріптопроект від Павла Дурова.

Японська біржа Liquid оголосила про продаж токенов Gram. Причому судячи з усього, це не додаткова емісія, а якась хитра схема перепродажу вже існуючих токенів. При цьому сам mainnet не запущено, і фізично поки що вони не зможуть відвантажити токени до його запуску. По суті, це якась ф'ючерсна угода, віддалено це можна порівняти з IEO. Тобто ви зараз можете купити монету Gram за фіксованими умовами, а коли стане можливим, біржа обіцяє його перевести на Ваш рахунок і тоді почнуться торги, з'явиться можливість здійснювати обмінні операції.

Крім такого очікуваного токена Gram ринок радує зростанням після затяжної корекції, тому торгові операції знову активізувалися ще дужче. Рекомендуємо при купівлі/продажу криптовалют користуватися послугами тільки надійних сервісів обміну криптовалют, лідером в Україні є cashout.biz. Якщо вам необхідно купити або продати біткоіни, USDT, ETH, LTC або будь-які інші монети — команда професіоналів проведе обмін в найкоротші терміни, а також при необхідності дасть поради щодо безпечного зберігання.

Джерело: Мінфін