Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 червня 2019, 16:21

У Луганській області підірвали авто інкасаторів Приватбанку

Вранці 19 червня, в районі селища Врубівка Попаснянського району Луганської області підірвали інкасаторський автомобіль Приватбанку. Співробітники банку не постраждали, повідомляє прес-служба.

Вранці 19 червня, в районі селища Врубівка Попаснянського району Луганської області підірвали інкасаторський автомобіль Приватбанку.
Фото: my.rv.ua

Що сталося

Як повідомили в службі безпеки Приватбанку, підрив автомобіля було здійснено саморобним керованим вибуховим пристроєм. Завдяки професійним діям співробітників інкасації, працівники банку і грошові кошти були своєчасно заблоковані в безпечному броньованому відсіку авто. На місце події було направлено резервне інкасаторське авто.

За інформацією СБ банку, уламками від вибуху пошкоджена частина інкасаторського автомобіля. На місці події працює поліція.

Приватбанк гарантує виплату винагороди в розмірі 50 тисяч грн за будь-яку інформацію про осіб підривників.

Коментарі - 2

+
+50
Qwerty1999
Qwerty1999
19 червня 2019, 17:00
#
На тех территориях, где у большинства населения совок в головах и налицах явная маргинализация - там постоянно происходят попытки уничтожения имущества украинского госбанка (взрывы банкоматов, нападения на инкассаторов, грабеж отделений банков) и навязчивая идея завладения чужими денежными средствами.
+
0
mary27
mary27
20 червня 2019, 1:07
#
То у кого-то чуть не «скiнчилась епоха бiдностi» (с).
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися