Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 червня 2019, 15:05

Поштові оператори доставлятимуть товари замовників торгів ProZorro

Система електронних закупівель ProZorro в тестовому режимі запустила послугу оформлення доставки товарів. Учасники торгів будуть обирати доставку товарів через Укрпошту або інші поштово-логістичні компанії, передає Інтерфакс-Україна.

Система електронних закупівель ProZorro в тестовому режимі запустила послугу оформлення доставки товарів.
Фото: poltava.to

Що відомо

Повідомляється, що надавати послуги доставки будуть чотири поштово-логістичних компаній: Укрпошта, Нова Пошта, Delivery і «Ін Тайм».

Отримати послугу доставки можна на ряді платформ — учасників ProZorro: zakupki.prom.ua, izi.trade, e-tender.ua, а пізніше й на інших платформах системи електронних закупівель ProZorro.

Читайте також: Нова Пошта відновила послугу доставки з онлайн-магазину iHerb

Для оформлення доставки замовник торгів надсилає та отримує протягом доби від чотирьох логістичних компаній інформацію про ціну і вибирає найбільш вигідну для себе.

«Укрпошта» однією з перших почала працювати з ProZorro в якості замовника. Ми не мали проблем з відправкою, тому що є логістичною компанією. А у інших замовників давно був запит на вибір способу доставки в системі торгів.

Читайте також: Укрпошта хоче створити міжнародний хаб з доставки посилок

Зараз у них буде можливість одразу оцінити вартість у різних операторів і вибрати найвигідніші умови доставки. Вважаю, що така опція спростить доставку товарів замовників на ProZorro і розширить можливості для розвитку бізнесу у найвіддаленіших куточках України", — вважає директор департаменту розвитку бізнесу з корпоративними клієнтами «Укрпошти» Анна Колесова.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися