Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2019, 16:53

До 60% від загального платежу КАСКО можуть заощадити клієнти «AXA Страхування» з програмою «КАСКО СМАРТ»

Кожен автолюбитель має шанс зменшити витрати на страхування за умови грамотної поведінки за кермом: акуратні водії сплачують менше. «AXA Страхування» — єдина компанія на страховому ринку України, яка пропонує дану послугу у рамках програм «КАСКО Смарт». У 2018 року кількість клієнтів, що користуються знижками за даною програмою, збільшилася на 44% в порівнянні з 2017 роком.

Суть програми «КАСКО СМАРТ» наступна: до автомобіля підключається спеціальний телематичний пристрій (безкоштовно для клієнтів). Прилад підключається до OBD-роз'єму автомобіля, що дозволяє зчитувати показники водіння з приладів транспортного засобу. За допомогою скорингової системи отримані дані перетворюються в бали за безпечний рух, які надаються в страхову компанію і страхувальнику у мобільному додатку CASCO SMART.

Пристрій не збирає відомості про місцезнаходження клієнтів, не стежить за ними, нікуди не передає особисті дані.

Залежно від набраної кількості балів можна отримати знижку при оплаті останньої (четвертої) частини страхового платежу, або взагалі не оплачувати четвертий платіж. У 2018 року за результатами скорингу 41% клієнтів «КАСКО Смарт» не оплачували останній платіж.

Як тільки клієнт укладає договір «КАСКО Смарт», він відразу має гарантовану знижку 5% на сплату страхового платежу плюс можливість отримання додаткової знижки при оплаті четвертої частини страхового внеску. Протягом 1-го року страхування знижка може становити 30% від загального платежу. При відсутності збитків протягом 1-го року на другий рік страхування знижка може досягати 45% від загального платежу. При відсутності збитків протягом 2-х років страхування знижка на 3-й рік може скласти 55% від загального платежу. При відсутності збитків протягом 3-х років страхування знижка на 4-й рік може скласти 60% від загального платежу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися