Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2019, 14:47

Коломойський вимагає повернути йому акції Приватбанку — ЗМІ

Коломойський вимагає перерахувати на рахунок йому і кіпрській компанії Triantal Investments LTD акції Приватбанку. Раніше підприємець заявляв, що не має наміру повертати акції банку. Про це повідомляє інтернет-видання The Page.

Коломойський вимагає перерахувати на рахунок йому і кіпрській компанії Triantal Investments LTD акції Приватбанку.
Фото: korrespondent.net

Що відомо

У розпорядженні видання опинилася копія заяви юристів бізнесмена Ігоря Коломойського від 3 червня, в якому він і кіпрська компанія Triantal Investments LTD доповнили список вимог, що розглядаються Господарським судом Києва за його позовом, і вимагають повернути акції Приватбанку.

Суд розглядає одразу 25 вимог до восьми відповідачів.

Повідомляється, що зміна предмета і підстав позову для відповідачів стала несподіванкою. «Така дія є грубим порушенням процесу, і суддя не повинна була приймати заяву. Однак вона, навіть не надавши копію заяви сторонам, задовольнила зміну предмета і підстав позову. Подібні дії вчергове викликають сумнів у неупередженості та об'єктивності судді», — стверджує співрозмовник видання.

Читайте також: Коломойський: Мені не потрібен Приват, нехай повернуть 2 мільярди

Нагадаємо, наступне засідання суду у справі Приватбанку відбудеться 19 червня.

3 травня Госпсуд Києва об'єднав в одне всі 5 проваджень, відкритих за позовами Коломойського до НБУ і Приватбанку про недійсність договорів кредитів рефінансування і особистої поруки.

16 травня Кабінет Міністрів подав апеляцію на рішення Окружного адмінсуду Києва, який скасував 18 квітня націоналізацію Приватбанку.

Коментарі - 2

+
+116
AleksandrBank
AleksandrBank
12 червня 2019, 15:07
#
В Китае давно такого бы человека расстреляли и все отобрали. В РФ он сидел бы давно и все отобрали. В Украине отвечают перед законом только бедные люди.
+
0
Oligarh
Oligarh
12 червня 2019, 15:08
#
Ага, щассс)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися