Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 червня 2019, 10:30

Forward Bank відкриває мережу нових кредитних центрів в Україні

Forward Bank продовжує розвивати свою присутність в областях України: у травні та червні відкрилися нові Кредитні центри в Хмельницькому та Херсоні. Подібні центри вже успішно працюють у Полтаві й Житомирі, а в планах банку на рік – збільшення кількості діючих Кредитних центрів до семи. Крім цього, в ІІ кварталі банк також відкрив сучасний Центр обслуговування клієнтів у Черкасах, в якому до кінця року працюватиме приблизно 200 фахівців.

У Кредитних центрах Forward Bank клієнтам пропонують оформлення кредитів готівкою, цільові позики, кредитні картки, також є можливість оформити депозит і скористатися банкоматами банку. При цьому сума кредитів готівкою може становити до 100 000 грн., а на суму 50 000 грн. діють спеціальні умови: протягом 30 днів від дня оформлення позики не нараховують відсотки. Також заявки на продукти банку можна подавати за допомогою інтернет-банку та його мобільного додатка Forward online.

Нагадаємо, що в I кварталі 2019 року банк продемонстрував прибуток розміром 9 млн грн. Станом на 01.06.2019 р. регулятивний капітал банку становить 272 млн грн., статутний капітал (зареєстрований і незареєстрований) — 1,153 млрд грн., кошти клієнтів — 1,447 млрд грн., кредитний портфель — 1,764 млрд грн., активи банку — 1,832 млрд грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися