Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 червня 2019, 14:51

Автобусний лоукостер Flixbus запустився в Україні: квитки від 5 євро

Оператор автобусних перевезень в Європі Flixbus вийшов на український ринок. Компанія співпрацюватиме з місцевими перевізниками, повідомили у міністерстві інфраструктури.

Оператор автобусних перевезень в Європі Flixbus вийшов на український ринок.
Фото: itc.ua

Що відомо

У 2019 році Flixbus запускає автобусні рейси до Німеччини, Польщі, Австрії та Угорщини. Перевезення здійснюватимуть із п’яти міст України – Києва, Харкова, Дніпра, Одеси та Львова.

Flixbus відкрив продаж квитків з Києва у Кельн, Росток, Карлсруе, Штутгарт і Відень. Квитки коштують від 5 до 15 євро.

Читайте також: У МЕРТ оприлюднили актуальний реєстр туроператорів

Відомо, що у 2017 році компанія вже відкрила рейси з ЄС в чотири українських міста. Автобуси з Києва, Львова, Рівного та Житомира почали їздити в Польщу (Краків, Катовіце) і Чехію (Острава, Прага, Брно). Перевезення в Україну тоді здійснювала чеська компанія Umbrella, яка є партнером Flixbus.

Кращі кредитні картки для мандрівників

Flixbus співпрацює з понад 250 регіональними партнерами-перевізниками, які мають загальну систему продажу квитків і загальний бренд.

Коментарі - 1

+
0
krendel
krendel
11 червня 2019, 15:16
#
Я не понял - так они ж уже открывались. У меня даже коллега купил билет и рейс отменили за три дня до выезда, а потом деньги не возвращали долго.  Было это где-то в 17 или 18 годах. Перегадили ему всю поездку , теперь туда точно ни ногой!
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися