Мінфін - Курси валют України

Встановити
10 червня 2019, 16:45

Банк «Південний» став офіційним партнером форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків»

Банк «Південний» вже традиційно виступив офіційним партнером форуму «Освіта, підготовка та працевлаштування моряків», що відбувся 5-6 червня 2019 року в центральному павільйоні пасажирського терміналу Одеського морського торгового порту. На стенді банку учасники заходу могли отримати консультації експертів Банку з питань банківського обслуговування та спеціальних продуктів для моряків.

Банк «Південний», має багаторічний досвід комплексного обслуговування підприємств морської галузі, співпрацює з найбільшими морськими компаніями з різних країн і їх представництвами в Україні та обслуговує понад 35% моряків країни. Сьогодні банк «Південний» пропонує спеціальні продуктові рішення для осіб, які працюють у морській галузі.

Для крюїнгу – вигідні тарифи і курси продажу валют, транзитний рахунок для зарахування зарплати морякам від судновласників-партнерів без необхідності збору пакету документів від нерезидента.

Для судновласника – унікальна програма оптимізації витрат і процесу виплат зарплат моряків. В рамках програми зарплата переказується одним платежем на транзитний рахунок і розподіляється на рахунки моряків в банку «Південний» і на рахунки інших моряків (будь-якої країни) згідно наданої відомості.

Для моряка – спеціальні тарифні пакети, створені для максимальної зручності при здійсненні будь-яких банківських операцій, які включають все найнеобхідніше і корисне для моряка:

  • Можливість безкоштовного зняття коштів у будь-якій країні світу;
  • Всі карти іменні і чиповані – 100% захист коштів;
  • Відсутність комісій за конвертацію валюти при розрахунках карткою;
  • Депозит «Морський» з можливістю налаштувати автоматичне списання коштів з рахунку на депозит, поки моряк у рейсі;
  • Безкоштовне оформлення карти моряка;
  • Безкоштовне управління рахунками через мобільний додаток/інтернет-банкінг Mybank;
  • Можливість безконтактних розрахунків за допомогою MC Contactless, Visa PayWave, Google Pay, Apple Pay;
  • Додаткові послуги (страхування, «Консьєрж-сервіс»).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися