Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 червня 2019, 18:10

Сайт банку «Південний» отримав нагороду ADC * UA Awards

31 травня підбили підсумки щорічного змагання українських робіт у галузі реклами та комунікаційного дизайну ADC * UA Awards. Експерти визнали сайт банку «Південний» найкращим в категорії UX/UI Design .

Нагадаємо, що запуск нового сайту банку відбувся 5 березня 2019 року. Новий сайт банку був розроблений із застосуванням сучасних дизайнерських рішень та адаптивного дизайну, механізмів, що продають, і сучасної CMS-платформи з розширеними можливостями, пошуковими алгоритмами, інтерактивними віджетами, зручними функціями і цікавими рішеннями.

Дизайн нового сайту «Південний» відображає оновлений фірмовий стиль банку. Оновлений сайт є легшим і функціональнішим: стало зручніше оформляти онлайн-заявки на банківські продукти, була змінена система навігації, додано нове головне меню, а на головну сторінку винесені всі ключові продукти банку.

Команда банку «Південний» продовжує працювати над вдосконаленням контенту і функціональності сайту, щоб він став ще більш інформативним і зручним для клієнтів.

Конкурс ADC * UA Awards організований Клубом арт-директорів України (Art Directors Club Ukraine – ADC * UA) та складається з семи категорій, серед яких визначаються найкращі відео та аудіо ролики, першокласна зовнішня реклама, найпривабливіші доробки графічного дизайну та ін.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися