Мінфін - Курси валют України

Встановити
4 червня 2019, 9:27

В Україні створять систему моніторингу працевлаштування випускників внз

Міносвіти спільно з Пенсійним фондом будуть працювати над створенням системи моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої та професійної освіти. Про це йдеться в повідомленні Міністерства освіти.

Міносвіти спільно з Пенсійним фондом будуть працювати над створенням системи моніторингу працевлаштування випускників закладів вищої та професійної освіти.
Фото: korupciya.com

Що це значить

  • Система дозволить відстежувати успішність подальшого кар'єрного зростання випускників в прив'язці до закладу, які він або вона закінчили, аналізувати перспективи, які надає університет або профтех.
  • Також це дасть міністерству важливі дані про якість освіти і можливості, які дають навчальні заклади, для коригування освітньої політики.

«Головне — це зведення нашої Єдиної державної електронної бази з питань освіти та Реєстру застрахованих осіб, який адмініструє Пенсійний фонд. Для цього потрібні не тільки співробітництво, але і зміни в законодавство. МОН вже розробив драфт цих змін, але попереду ще узгодження цього документа і прийняття його Верховною Радою», — зазначила міністр Лілія Гриневич.

Коментарі - 2

+
0
MyChoice
MyChoice
4 червня 2019, 9:46
#
І нащо? Суджу, як АйТішнік(стрьомне слово), в нас 90% оформленні, як ФОПи. Такий рейтинг вкаже нас, як безробітніх, а напрям ІТ — провальним. Ну і?)
+
+45
kolya88
kolya88
4 червня 2019, 11:27
#
Лучше бы они вместо мониторинга трудоустраивали выпускников для получения опыта работы
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися