Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2019, 15:00

ЗМІ: Apple закриває iTunes. Що взамін

Напередодні відкриття конференції WWDC 2019, в мережі почали ширитися чутки про те, що Apple оголосить про відмову від iTunes. Про це пише psm7 з посиланням на онлайн-видання MacRumors.

Напередодні відкриття конференції WWDC 2019, в мережі почали ширитися чутки про те, що Apple оголосить про відмову від iTunes.
Фото: ukrinform.ua

Онлайн-видання повідомило, що компанія Apple видалила весь зміст сторінки цього сервісу у Facebook, включаючи фотографії, відео та інші публікації.

Крім того, весь фото — і відеоконтент було видалено зі сторінки iTunes в Instagram, в той час як в Twitter все ще збережені всі пости.

Тим часом Apple перемістила свою сторінку iTunes на сторінки Apple TV в Facebook і Instagram. При цьому деякі посилання на пісні та виконавців на itunes.apple.com тепер, за повідомленнями ЗМІ, перенаправляють на music.apple.com.

Що це значить

  • Цей крок викликаний тим, що компанія хоче замінити iTunes на автономні програми для музики, телебачення та подкастів у своїй оновленій версії macOS, яка буде представлена в понеділок, 3 червня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися